«Ο Φώτης θα δικαιώσει 100% την Ομόνοια, αν ο προπονητής του…»

Ο Κύπριος προπονητής, Χριστάκης Χριστοφόρου μίλησε στον Super Sport FM 104.0, για τα μελλοντικά σχέδια του μετά την αποχώρηση από την ομάδα γυναικών του Απόλλωνα.

Αναλυτικά:

«Αποφάσισα ν’ αποχωρήσω από την ομάδα γυναικών του Απόλλωνα και να συγκεντρωθώ στις δικές μου επιχειρήσεις που έχουν σχέση με τον ποδόσφαιρο και τα παιδιά».

Για το Κυπριακό πρωτάθλημα και τον τρόπο που ολοκληρώθηκε;

«Δεν ήταν το πιο ωραίο τέλος, ελπίζω να μην συμβεί ξανά,

αγωνιστικά η Ομόνοια έδειξε σταθερότητα μια νέα ομάδα με νέο προπονητή. Αυτό ειναι πολύ μεγάλη επιτυχία για την Ομόνοια. Η Ανόρθωση είναι παρόμοια περίπτωση, ξεκίνησε με ενάν δικό της άνθρωπο τον Τιμούρ Κετσπάγια. Άρχισε πολύ καλά και στην συνέχεια έχασε αρκετούς βαθμούς και την πρωτιά. Ίσως να νιώθουν λίγο αδικημένοι, όμως, πρέπει να το δούν απο την θετική πλευρά.

Υπάρχει όποιαδήποτε πρόταση για συνεργασία;

«Επειδή πάντα βάζω στόχους, θέλω να δώσω την προσοχή μου σε αυτό που θα κάνω φέτος. Δεν θέλω η οικογένεια να εξαρτάται οικονομικά μόνο από το ποδοσφαιρό. Θέλω να ξέρω που πατώ. Θα επικεντρωθώ στις δικές μου επιχειρήσεις».

Για την Ομόνοια και την προσπάθεια της στην Ευρώπη;

«Είναι θετικό για την Ομόνοια, ότι κράτησε τον βασικό της κορμό, θα την βοηθήσει να βρει την φόρμα της και θα είναι έτοιμη για τη Ευρώπη. Έχει ενισχυθεί με τον Φώτη Παπουλή, για την θέση που παίζει είναι ότι καλύτερο υπάρχει στην Κύπρο. Πέτυχε διάνα η Ομόνοια, ο Φώτης μπορεί να παίξει πολύ καλά και στις τρεις θέσεις στην επίθεση, κυρίως όμως πίσω από τον επιθετικό, μπορεί να σκοράρει, είναι παμπόνηρος, αν ο προπονητής του δείξει ότι βασίζεται πάνω του θα τον δικαιώσει 100%. Η Ομόνοια αν πετύχει και στις άλλες δύο θέσεις που ψάχνει τότε θα είναι ακόμη καλύτερη φέτος».

Για τις άλλες ομάδες;

«Η Ανόρθωση έχει το ίδιο πλεονέκτημα με την Ομόνοια, είναι ίδια η ομάδα με πέρσι, ψάχνει για ένα δεκάρι και ένα οκτάρι. Ερωτηματικό θα είναι το ΑΠΟΕΛ που έχει πολλές προσθαφαιρέσεις, δεν μπορούμε να προδικάσουμε όμως τι θα γίνει. Ο Απόλλωνας θα είναι εκεί πιστεύω, θα εξαρτηθεί από την ποιότητα ποδοσφαιριστών που θα ενταχθούν στην ομάδα, γιατί έχουν φύγει ποιοτικοί παίκτες, θα εξαρτηθεί κατά πόσον θα είναι έτοιμος ο Ρομπέρζ, μετά από ένα χρόνο απουσίας. Η ΑΕΚ πρέπει να κινηθεί για να στελεχωθεί ώστε να είναι έτοιμη, στην ΑΕΛ ο Ντούσαν Κέρκεζ κάνει πολύ καλή δουλειά, θα είναι σφιχτοδεμένη ομάδα, θα είναι δυνατή. Η Νέα Σαλαμίνα με τον Πάμπο Χριστοδούλου θα είναι η ομάδα που θα διεκδικήσει την πρώτη εξάδα και εύχομαι κι ελπίζω να είναι και η Πάφος εκεί».

Για το νέο πρωτάθλημα: «Δεν είμαι υπέρ των 14 ομάδων, αντίθετα είμαι υπέρ της παραπάνω μείωσης, θα προτιμούσα να είναι 12 οι ομάδες. Ανησυχώ που δεν θα είναι έτοιμες οι ομάδες για την Ευρώπη, αλλά θα δούμε… Με τις 14 ομάδες δεν θα υπάρχει τόση ένταση στα παιγνίδια. Θα είναι πιο δύσκολο να δούμε τέτοιες εκπλήξεις τη νέα σεζόν, μικρές ομάδες, να κερδίζουν τις μεγαλύτερες».

Keywords
Τυχαία Θέματα