Ο Κασάνο αποκάλυψε το μεγάλο λάθος στην καριέρα του

Ο Αντόνιο Κασάνο, ο οποίος είναι ελεύθερος και ψάχνει απελπισμένα ομάδα στα 34 του, δεν έκρυψε πως το λάθος για το οποίο μετάνιωσε περισσότερα αφορά μία συμβουλή του... Τότι!

O 34χρονος Ιταλός φορ , που έχει να αγωνιστεί από το φινάλε της περασμένης σεζόν και πριν λίγες ημέρες έμεινε ελεύθερος από την Σαμπντόρια (με αποτέλεσμα να κάνει πλέον προπονήσεις με την ομάδα Νεών των Γενοβέζων), παραχώρησε συνέντευξη στην Corriere dello Sport και στο πλαίσιο αυτής παραδέχτηκε

και τα αρκετά λάθη που έχει κάνει στη μέχρι τώρα καριέρα του.

Δεν είχε μάλιστα πρόβλημα να αναφερθεί στο μεγαλύτερο από αυτά, που σύμφωνα με τον ίδιο έχει να κάνει με την απόφαση που πήρε το 2006 να εγκαταλείψει την Ρόμα και να κάνει το μεγάλο άλμα στην Ρεάλ Μαδρίτης του Φάμπιο Καπέλο.

"Διαπραγματευόμασταν την ανανέωση του συμβολαίου μου, ήταν μία δύσκολη στιγμή ανάμεσα σε εμένα και τη διοίκηση και ο Τότι μου είπε: "Να το θυμάσαι αυτό. Καλύτερα να κερδίζεις λιγότερα αλλά να είσαι ευτυχισμένος παρά να πας στην άλλη πλευρά του κόσμο και να μην είσαι ήρεμος 100%".

Εγώ τελικά πήγα στην Ρεάλ Μαδρίτης και μετά από 1,5 χρόνο έφυγα. Είχα ξελογιαστεί από την προσφορά της Ρεάλ αλλά εκείνη την εποχή, αν είχα ακούσει τη συμβουλή του Φραντσέσκο, πιθανότατα θα είχα μείνει στην Ρόμα για δέκα, δεκαπέντε χρόνια μαζί του. Εκείνος παίζει ακόμα στα 40 του χρόνια...

Εκείνη ήταν η συμβουλή που μου είχε δώσει και έπρεπε να την είχα ακολουθήσει. Όμως, ως συνήθως, πήγα με το ένστικτό μου. Έκανα λάθος επιλογή και είναι αποκλειστικά δική μου η ευθύνη.", δήλωσε χαρακτηριστικά ο στράικερ από το Μπάρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα