Ο Λεβαντόβσκι την κάνει αφεντικό του κόσμου!

Δύο γκολ του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι έριξαν στο καναβάτσο την Άλ-Άχλι και έστειλαν την Μπάγερν Μονάχου στον τελικό του Παγκοσμίου Συλλόγων, όπου την περιμένει η Τίγκρες.

Δεν καταλαβαίνει ούτε από ταλαιπωρίες σε αεροπλάνα, ούτε από μακρινά ταξίδια, ούτε από κούραση, ούτε από τίποτα. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι είναι φέτος ασταμάτητος και έχει βάλει στόχο να κατακτήσει με την Μπάγερν ότι τίτλο υπάρχει.

Η Αλ-Αχλι του Μοσιμάνε Πίτσο κατέθεσε την φιλότιμη προσπάθεια της, όμως η διαφορά κλάσης στον ημιτελικό

της Ντόχα ήταν μεγάλη. Οι Βαυαροί πίεσαν από το πρώτο λεπτό για να καθαρίσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το ματς και πήραν κεφάλι στο σκορ στο 17ο λεπτό, όταν ο Πολωνός σέντερ-φορ αξιοποίησε την πάσα του Γκνάμπρι για το 0-1.

Οι Βαυαροί που έχασαν μεγάλες ευκαιρίες με Μαρκ Ρόκα (26’), Λεβαντόφσκι (37’), Ντέιβις (40’) για να καθαρίσουν από νωρίς το ματς, δεν έχασαν ποτέ τον έλεγχο, αν και έριξαν ρυθμό στην επανάληψη. Το 0-2 ήρθε στο 89ο λεπτό ξανά από τον Λεβαντόβσκι (από πάσα του Σανέ) και πλέον η ομάδα του Χάνζι Φλικ περιμένει στον τελικό την μεξικάνικη Τίγκρες για να πετύχει το ασύλληπτο 6Χ6 σε τίτλους μέσα στην σεζόν!

Keywords
Τυχαία Θέματα