Ο παραλογισμός των «δημοκρατών»

Διάβαζα πρόσφατα ένα άρθρο του δημοσιογράφου Θανάση Αθανασίου, με τον τίτλο «Να δίνεται ή να μη δίνεται βήμα στους ακραίους;» με αφορμή τον σάλο που ξέσπασε από τους γνωστούς πέντε «κύριους», με τις δέκα οργανώσεις (ο νοών νοείτω), λόγω της επίσκεψης των Ευρωβουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή στην Κύπρο για λογαριασμό του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) και επίσης την παρουσία τους σε τηλεοπτική εκπομπή.

Καταρχάς

θα θέλαμε να αποσαφηνίσουμε τον χαρακτηρισμό «ακραίο». Με τον ορισμό «ακραίο» όσον αφορά τα πολιτικά δρώμενα, εννοούμε το πολιτικό κόμμα του οποίου οι προτάσεις του είναι υπερβολικές και μη λογικές.

Σύμφωνα ακόμα και με τον Μπαμπινιώτη, στον ορισμό της λέξης ακραίο, γράφει: «Αυτός που αναφέρεται σε υπερβολικές ή απίθανες καταστάσεις, ιδέες και άλλα.» (Λεξικό Μπαμπινιώτη σελ. 106, 2η Έκδοση).

Με βάση τα πιο πάνω και επειδή διάφοροι τρέχουν να μας προσάψουν τον ορισμό «ακραίοι» ας αναλύσουμε εν τάχη τις πολιτικές διαφορές μεταξύ του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και των υπολοίπων πολιτικών κομμάτων.

Κυπριακό

Το Κίνημα μας κάνει λόγο για εισβολή της Τουρκίας στην Κύπρο το 1974 και από τότε συνεχιζόμενη παράνομη και δια της βίας, κατοχή των εδαφών μας, ενώ επίσης θεωρούμε τους Τουρκοκύπριους ως μειονότητα (σύμφωνα με λεξικά μειονότητα σημαίνει: οι λιγότεροι από το μισό του συνόλου, μικρό συνήθως τμήμα του πληθυσμού μιας χώρας με διαφορετικά ορισμένα χαρακτηριστικά όπως καταγωγή, γλώσσα, θρησκεία κτλ.), αφού αποτελούσαν το 18% του πληθυσμού της Κύπρου. Όλα τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα κ.ο.κ. κάνουν λόγο για δικοινοτική διαφορά, δηλαδή πρόβλημα μεταξύ δύο κοινοτήτων και ως εκ τούτου αναγάγουν το 18% σε κοινότητα. Θεωρούμε επίσης ότι η Τουρκία μετά τα όσα εγκλήματα έχει διαπράξει κατά του Ελληνισμού, την μη συναίνεση στην διακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων, την παράνομη κατακράτηση των εδαφών μας, την καθημερινή απειλή της Εθνικής μας ακεραιότητας και πολλά άλλα, ως φύση εχθρό, ενώ όλοι οι υπόλοιποι τυφλωμένοι από την μαγεία του χρήματος και των συμφερόντων τους, θεωρούν την Τουρκία ως καλό γείτονα, με την οποία αποσκοπούν μάλιστα να συνεργαστούν, μέσα σε κλίμα... ελληνοτουρκικής φιλίας(!!!). Με βάση τον πιο πάνω ορισμό, ας μας απαντήσουν ποια θέση είναι μη λογική, δηλαδή «ακραία»;

Μεταναστευτική Πολιτική

Θα θέλαμε ως εκ τούτου πέραν της γνωστής προπαγάνδας και της λάσπης κατά του Κινήματος μας να ξέρουμε αν είναι ακραία η θέση μας, να υπάρξει μεταναστευτική πολιτική και να απελαθούν όλοι οι μετανάστες οι οποίοι δεν είναι αναγκαίοι για την οικονομία μας και λειτουργούν εις βάρος της κοινωνίας. Δηλαδή θα θέλαμε να ξέρουμε κατά πόσο είναι «ακραίο» να θεωρούμε ως απαράδεκτο το γεγονός ότι ο δείκτης της ανεργίας βρίσκεται στα ύψη, με περίπου 70 000 συμπατριώτες μας, εγγεγραμμένους, να είναι χωρίς δουλειά και να έχουμε, εγγεγραμμένους, περίπου 200 000 αλλοδαπούς. Ή μήπως υπερβολικό και ακραίο είναι να προσφέρουμε διευκολύνσεις και δέλεαρ στους αλλοδαπούς να κατακλύζουν μαζικά την πατρίδα μας, ανοίγοντας διάπλατα την πόρτα της φυγής στον δικό μας γηγενή πληθυσμό και κυρίως την νεολαία μας, προς όφελος των κεφαλαιοκρατών που κερδοσκοπούν στην πλάτη του λαού με φθηνό εργατικό δυναμικό;

Οικονομία

«Ακραίο» μήπως είναι να απαιτούμε να γίνει διαγραφή του απεχθούς (παράνομου) χρέους (δηλαδή του χρέους που έγινε εν αγνοία του λαού) και λογιστικός έλεγχος, για να ξέρει ο λαός μας σε ποιους, πόσα και γιατί χρωστά και ως εκ τούτου να οδηγηθούν οι ύποπτοι στο δικαστήριο, να παγοποιηθούν οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί και αν κριθούν ένοχοι να οδηγηθούν στην φυλακή και να επιστραφούν τα κλεμμένα στον λαό. Αλλά "σώφρον και λογικό" μήπως είναι να καλείται ο λαός να πληρώσει τα κλεμμένα και τις ατασθαλίες των γνωστών – αγνώστων, εκχωρώντας την Εθνική του κυριαρχία και ανεξαρτησία, στα χέρια των διεθνών τοκογλύφων, που τον αφήνουν να στενάζει κάτω από δυσβάστακτα χαράτσια, απειλώντας τον μάλιστα να του πάρουν και το σπίτι; Για μας ακραίο είναι οι πολιτικές που οδήγησαν στο κούρεμα, τα σκάνδαλα, τα χρέη, την εξαθλίωση, την ανεργία, την φτώχεια και την πείνα και τους συμπατριώτες μας σε ακραίες πράξεις όπως η αυτοχειρία και ακραίοι όσοι με την στάση τους υποβοήθησαν να περιέλθουμε σε αυτή την κατάσταση και ενστερνίζονται τέτοιες πολιτικές.

Οι ακραίοι

Με βάση τα πιο πάνω, ο κάθε εχέφρων άνθρωπος μπορεί να αντιληφθεί τι είναι παράλογο, υπερβολικό και ως εκ τούτου «ακραίο».

Αν κάποιοι δεν θέλουν να δίνουν λόγο στους «ακραίους», μπορούν να το πράξουν άμεσα. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα, όπως προέρχεται από τον μύθο «Ανήρ Κομπαστής» του Αισώπου. Ας αποκλείσουν τους διάφορους χαρτογιακάδες που το μόνο που ξέρουν είναι να διαδίδουν ψεύδη, φανφάρες, κούφια λόγια και κάλπικες υποσχέσεις, παρουσιάζοντας μη λογικές, υπερβολικές θέσεις και ιδέες. Ας μην δίνουν επιτέλους λόγο και βήμα στους πραγματικά ακραίους.

Η "Δημοκρατία" τους

Εξόφθαλμο είναι πως το πρόβλημα τους δεν είναι οι πραγματικοί ακραίοι, αλλά η καθαρή φωνή του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) που θέλουν να φιμώσουν πάση θυσία, λειτουργώντας ως δεκανίκι του συστήματος.

Αυτοί όλοι λοιπόν, οι κατά φαντασίαν δημοκράτες, αρέσκονται στην αναπαραγωγή χωρίς ουσίας συνθημάτων και στα πλαίσια λασπολογίας του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, προσάπτοντας μας κατηγορίες αυτού του τύπου και συνδέοντας τις πολιτικές μας θέσεις με τον ορισμό του «ακραίου», που όπως είδαμε είναι πέρα για πέρα εσφαλμένος, αφήνοντας όμως στο απυρόβλητο το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, που από ότι φαίνεται δεν τους ενοχλεί να εκφέρει γνώμη και να του δίνεται βήμα.

Στην «Δημοκρατία» τους βλέπετε, δεν θα πρέπει να έχουν βήμα να μιλούν οι Εθνικιστές, αλλά μπορεί κάλλιστα να δίνεται λόγος στους κατακτητές, να κάνουν δηλώσεις οι ψευδοηγέτες που θα προβάλλονται, να παίρνουν συνεντεύξεις από βασανιστές, δολοφόνους, εγκληματίες πολέμου και άτομα που ευθύνονται για τις εξαφανίσεις αγνοουμένων συμπατριωτών μας. Σήμερα, απαγορεύεται να είσαι Έλληνας Εθνικιστής και να μιλάς, αλλά επιτρέπεται να είσαι Τούρκος Ιμπεριαλιστής.

Βλέπετε, αυτοί είναι οι Δημοκράτες και εμείς οι ακραίοι.

Υ.Γ.: Ο ορισμός ακροδεξιά, που μας προσάπτουν πολλάκις και πάλι καμία σχέση δεν έχει με τον Λαϊκό Εθνικισμό και το Κίνημα μας. Αν πάρουμε το ΔΗΣΥ σαν «δεξιά», τότε κάλλιστα μπορούν να πάρουν το ΕΥΡΩ.ΚΟ. σαν «ακροδεξιά», αφού το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καμία σχέση έχει με τον Δημοκρατικό Συναγερμό και τα όσα πρεσβεύει η καπιταλιστική τους ιδεολογία, τα οποία μας βρίσκουν καθέτως αντίθετους. Αντιθέτως όλοι γνωρίζουμε ότι το προαναφερθέν ανύπαρκτο κόμμα, είναι παραπέτασμα του ΔΗΣΥ ή αλλιώς το μακρύ του χέρι.

Γεάδης Γεάδη

Εκπρόσωπος Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Tα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του SigmaLive.com

Keywords
Τυχαία Θέματα