Ο στόχος δεν θα επιτευχθεί ούτε και στην τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ

Πριν καν αρχίσει η β' φάση του πρωταθλήματος CYTA 2020/21 η Ανόρθωση γνώριζε πως η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό συγκαταλέγεται στην κατηγορία must win.

Αν στα ντέρμπι με τους άλλους τρεις διεκδικητές του τίτλου οι απώλειες είναι εντός προγράμματος, για τα παιχνίδια με τους αδιάφορους του α' ομίλου (ΑΕΚ και Ολυμπιακό) δεν ισχύει το ίδιο.

Η «Κυρία» χρειαζόταν απαραίτητα τους τρεις βαθμούς

στο «Μακάρειο», πριν καν διεξαχθούν οι αναμετρήσεις της 29ης αγωνιστικής, αλλά μετά τις νίκες του Απόλλωνα και της Ομόνοιας η επικράτηση επί των «μαυροπράσινων» έγινε ακόμη πιο επιτακτική ανάγκη.

Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια δεν θα μειώσει ούτε στην τρίτη στροφή των πλέι οφ την απόστασή της από την κορυφή, όμως πρέπει πάση θυσία να αποφύγει το περαιτέρω άνοιγμα της «ψαλίδας».

Αρκεί απλώς ν' αναλογιστεί κάποιος ότι σε περίπτωση στραβοπατήματος κόντρα στον Ολυμπιακό η διαφορά από την Ομόνοια θα φτάσει τους 9 ή 10 βαθμούς, οι οποίοι με το ρυθμό απωλειών των «πρασίνων» θα είναι μάλλον απίθανο να καλυφθούν μέσα σε επτά αγωνιστικές.

Στον αντίποδα, ενδεχόμενη επικράτηση στο αποψινό παιχνίδι θα φέρει την Ανόρθωση σε θέση... βολής από την ΑΕΛ, την οποία θα υποδεχτεί την επόμενη αγωνιστική και θα έχει την ευκαιρία να... γραπώσει στη βαθμολογία.

Keywords
Τυχαία Θέματα