Ο Βενγκέρ αποθέωσε Σαλάχ και Μανέ (vid)

Ο Αρσέν Βενγκέρ αποθέωσε τους Μοχάμεντ Σαλάχ και Σαντιό Μανέ για τον αριθμό των αγώνων που έχουν παίξει αφού επέστρεψαν από το Κόπα Άφρικα, αλλά και τις εμφανίσεις τους, τονίζοντας ότι στην Ευρώπη θα υπήρχε γκρίνια για το πιεστικό πρόγραμμα.

Ο άλλοτε τεχνικός μεταξύ άλλων της Άρσεναλ και νυν υπεύθυνος διεθνούς ανάπτυξης του ποδοσφαίρου της FIFA, μίλησε στη beInSports για την πρόκριση της Λίβερπουλ επί της Βιγιαρεάλ στον τελικό του Champions League,

εγκωμιάζοντας τους Μο Σαλάχ και Σαντιό Μανέ.

Αμφότεροι έφτασαν με την Αίγυπτο και τη Σενεγάλη αντίστοιχα, στον τελικό του Κόπα Άφρικα, το οποίο και κατέκτησε τελικά η Σενεγάλη για πρώτη φορά στην ιστορία της, επικρατώντας της Αιγύπτου 4-2 στα πέναλτι (0-0 κανονική διάρκεια και παράταση).

Ως εκ τούτου, επιβαρύνθηκαν με επιπλέον αγώνες, με τον Βενγκέρ να υποστηρίζει ότι οι εμφανίσεις και η απόδοσή τους είναι "μεγαλειώδεις". Παράλληλα, υποστήριξε πως στην Ευρώπη θα υπήρχε μία γενικευμένη γκρίνια για το πρόγραμμα.

"Κοιτάξτε τον Σαλάχ και τον Μανέ που έπαιξαν στον τελικό του Κόπα Άφρικα. Αυτό που έκαναν από τότε που επέστρεψαν είναι τερατώδες. Στην Ευρώπη θα παραπονιόμασταν ότι παίξαμε πάρα πολλά παιχνίδια. Ο Μανέ κλωτσήθηκε από όλο το γήπεδο και δεν είπε λέξη", δήλωσε ο 72χρονος στο beIN Sports.

"

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βενγκέρ, Σαλάχ, Μανέ,vengker, salach, mane