Ευρεία Σύσκεψη στην Αστυνομία για επεισόδια και τελικό

Σύσκεψη υπό τον υπαρχηγό της δύναμης θα συγκληθεί εντός της ημέρας με οδηγίες του Αρχηγού Αστυνομίας, στο πλαίσιο της οποίας θα αξιολογηθούν όλα τα δεδομένα σε σχέση με τα επεισόδια της Τρίτης και τον αποψινό τελικό Κυπέλλου.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας Αντρέα Αγγελίδη, στη σύσκεψη θα λάβουν μέρος όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει τροποποίηση του σχεδίου δράσης για τον Τελικό Κυπέλλου μετά και τα επεισόδια της Τρίτης.

Ακόμη, σε ό,τι αφορά τον αποψινό αγώνα, ο κ. Αγγελίδης ανέφερε ότι θα υπάρξουν τρία κέντρα επιχειρήσεων και οι ενέργειες

θα ληφθούν πριν, κατά και μετά τον τελικό στις επαρχίες Λευκωσίας και Λεμεσού, στους αυτοκινητόδρομους και όπου αλλού θεωρηθεί αναγκαίο.

Στη συνέχεια, ο κ. Αγγελίδης έκανε έκκληση για συνεργασία όλων, τονίζοντας πως η Αστυνομία θα συνεχίσει να επιδεικνύει μηδενική ανοχή για τέτοια περιστατικά.

Ερωτηθείς σχετικά με το αυτοκίνητο που «έπεσε» σε πεζό, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας δήλωσε πως είχε κλείσει ο δρόμος από τον κυκλικό κόμβο προς τον εναέριο, αλλά «εντόπισαν άλλο δρόμο», με αποτέλεσμα να αποκτήσουν πρόσβαση στο σημείο.

Τέλος, ο κ. Αγγελίδης έκανε λόγο για εντοπισμό ποσότητας αλκοολούχων ποτών σε υποστατικό.

Νωρίτερα, δήλωσε πως οι συλλήψεις μέχρι στιγμής είναι έξι.

Keywords
Τυχαία Θέματα