Οι δηλώσεις μετά την κλήρωση

Αμέσως μετά την κλήρωση για τους «16» του Κυπέλλου Coca Cola, η οποία έβγαλε μεγάλο παιχνίδι, ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον ΑΠΟΕΛ, οι εκπρόσωποι των ομάδων που ήταν στο ΓΣΠ, προχώρησαν σε δηλώσεις.

ΕΝΠ-Δόξα

Κωνσταντίνος Φάνου (ΕΝΠ): «Πρόκειται για δύο ισοδύναμες ομάδες, θα αναμετρηθούν άλλες πέντε φορές, αισιοδοξούμε να περάσουμε εμείς»

Νίκος Κωνσταντίνου (Δόξα): «Είναι ένας

θεσμός που μας ενδιαφέρει, δεν υπάρχουν εύκολοι και δύσκολοι αντιπάλοι. Σεβόμαστε την ΕΝΠ»

Αλκή-ΑΕΛ

Εκπρόσωπος Αλκής: «Καλή δύσκολη, ομάδα ο καλύτερος ας κερδισει»

Δημήτρης Γιαννέλης (ΑΕΛ): «Φυσικά και μας ενδιαφέρει, είμαστε οι περσινοί νικητές του θεσμού, πάμε με σοβαρότητα για να είμαστε στον επόμενο γύρο».

Πάφος-Σαλαμίνα

Δημήτρης Λάζος (Σαλαμίνα): «Ενδιαφέρει ιδιαίτερα τη Νέα Σαλαμίνα, υποσχόμαστε στον κόσμο να δώσουμε τον καλύτερο μας ευατό, κληρωθήκαμε με ποιοτική ομάδα. Είναι παιχνίδια χωρίς φαβορί, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Ερμής-Ομόνοια

Εκπρόσωπος Ερμή: «Στόχος μας είναι η άνοδος στην πρώτη κατηγορία, ένα κύπελλο με μία καλή ομάδα, ελπίζω να γίνουν δύο πολύ καλά παιχνίδια χωρίς σκοπιμότητες».

Ανδρέας Δημητρίου (Ομόνοια): «Θα αντιμετωπίσουμε τα παιχνίδια με σοβαρότητα, θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να επιβεβαιώσουμε τον τίτλο του φαβορί, θέλουμε να φτάσουμε μέχρι τέλους».

Απόλλων-ΑΠΟΕΛ

Φανούριος Κωνσταντίνου (Απόλλων): «Μεγάλο παιχνίδι από τις καλύτερες ομάδες τα τελευταία χρόνια. Αν θέλεις να πας μακριά, θα πρέπει να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο, είναι ζευγάρι στο 50-50»

Νεκτάριος Πετεβίνος (ΑΠΟΕΛ): «Σίγουρα κάθε αναμέτρηση με τον Απόλλωνα, είναι ενδιαφέρουσα, ανοιχτά παιχνίδια. Θα μπορούσε να ήταν και τελικός της διοργάνωσης. Είναι ένας θεσμός που θέλουμε να ακολουθήσουμε μέχρι τέλος».

Ολυμπιακός-Ανόρθωση

Κώστας Σεραφείμ (Ολυμπιακός): «Αντιλαμβανόμαστε ότι είμαστε το αουτσάιντερ, όμως είναι ο θεσμός των εκπλήξεων»

Σάββας Πηλακούτας (Ανόρθωση): «Ο θεσμός του κυπέλλου μας ενδιαφέρει και θέλουμε διάκριση μέσα από αυτόν. Έχουμε τον Ολυμπιακό απέναντι μας, καλά δουλεμένη ομάδα. Θα χρειαστεί να κάνουμε αυτό που χρειάζεται για αν πάρουμε την πρόκριση».

ΑΕΚ-Καρμιώτισσα

Κυριάκος Δημητρίου (ΑΕΚ): «Κληρωθήκαμε με την Καρμμιώτισσα, θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται. Το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά πάντα με την απόλυτη προσοχή, έστω και αν μας χωρίζει μία ολόκληρη κατηγορία».

Διγενής-Εθνικός

Εκπρόσωπος Διγενή: «Σεβόμαστε τον Εθνικό, αλλά θα δώσουμε τα πάντα»

Μάριος Μιτσίδης (Εθνικός): «Θεσμός που κρύβει παγίδες, να παρουσιαστούμε σοβαροί για να περάσουμε στην επόμενη φάση, να κάνουμε μία καλή πορεία και όπου μας βγάλει»

Keywords
Τυχαία Θέματα