Οι νέες φανέλες του ΠΑΟΚ (pcs)

Video - υπερπαραγωγή από τον ΠΑΟΚ για την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων της ομάδας του Δικεφάλου! Η σημασία της φωτογράφησης στα Κάστρα της Θεσσαλονίκης και το «Αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε» ως ελάχιστος φόρος τιμής.

Eμφανίσεις που συνδυάζουν τις τεχνολογικές καινοτομίες με την ιστορική παράδοση του ΠΑΟΚ. Αυτό ήθελαν να πετύχουν οι άνθρωποι

του ΠΑΟΚ με φόντο τις εμφανίσεις της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2019-20. Νέα σεζόν, μεγαλύτερες προκλήσεις, νέες εμφανίσεις. 

Οι αρχές και η ιστορία της ομάδας, συνδυασμένα με την ιταλική φινέτσα και το μοντέρνο στυλ της Macron. 

Τρεις ξεχωριστές εμφανίσεις, γεμάτες καινοτομίες και ιδιαιτερότητες που τις καθιστούν μοναδικές.

Η πρώτη δεν θα μπορούσε να μην ειναι ριγέ. Τέσσερις μαύρες ρίγες πάνω σε λευκή φανέλα, σε συνδυασμό με έναν old school γιακά με κουμπιά, ο οποίος συνδυάζει το design με την χρηστικότητα, προκειμένου οι φανέλες να είναι βολικές και άνετες για τους παίκτες.

Η δεύτερη μαύρη, ή καλύτερα για να είμαστε ακριβείς σχεδόν μαύρη. Οι carbon ρίγες διατηρούν το χαρακτήρα ΠΑΟΚ και δίνουν ένα εντυπωσιακό all black αποτέλεσμα με σημασία στη λεπτομέρεια. 

Τέλος, η τρίτη εμφάνιση έρχεται να… υπηρετήσει τις επιταγές της εποχής και να παρουσιάζει κάτι out of the box. Μπλε-πετρόλ χρωματισμός, με ολόλευκο το σήμα σε μία ιδανική εναλλακτική.

πηγή:sdna.gr

Own the top - Jersey Edition 2019-20 #PAOK #football #OwnTheTop pic.twitter.com/r1rbJZU3BW

PAOK FC / ΠAOK (@PAOK_FC) July 26, 2019
Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΑΟΚ,paok