Οι συγκινητικές «κόντρες» με σκουτεράκι της Αννίτας δίπλα στα παιδιά (vid)

Για γιορτή του αθλητισμού που έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα έκανε λόγο η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου για τον Μαραθώνιο Λεμεσού, ο οποίος πραγματοποιείται με πάνω από 17.000 συμμετοχές.

Σε δηλώσεις της μετά την κήρυξη της  εκκίνησης του Δρόμου Νεολαίας «Andrey &Julia Dashin’s Foundation» (9-12 ετών) – 1200 Andrey &Junlia Dashin’s Foundation Youth Race 1χλμ, η κυρίας Δημητρίου εξέφρασε την εκτίμηση της προς

τους διοργανωτές του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού, τα ιδρύματα που το στηρίζουν, τους δρομείς και σ’ όσους συμμετέχουν σ’ αυτόν.

«Πρόκειται για γιορτή του αθλητισμού που έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Είναι η ελάχιστη υποχρέωση μας να βρισκόμαστε εδώ ως Πολιτεία και να στηρίζουμε τέτοιες πρωτοβουλίες, με τέτοιο πολύ καλό σκοπό που έχει αυτή τη διάσταση της φιλανθρωπίας που είναι τόσο σημαντική στις μέρες μας» ανέφερε μεταξύ άλλων η κ. Δημητρίου.

Μάλιστα, η Πρόεδρος της Βουλής δεν έχασε την ευκαιρία να μοιράσει χαρά σε μικρά παιδιά, παίζοντας μαζί τους, ενώ, όπως θα δείτε στο βίντεο, αναμετρήθηκαν σε «αγώνα» με σκουτεράκια.

Δείτε το βίντεο: 

Η εκκίνηση του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού δόθηκε το πρωί με τον PrimeTel Εταιρικό Δρόμο 5ΚΜ από τον Δήμαρχο Λεμεσού Νίκο Νικολαΐδη.

«Σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, της χαράς και της κοινωνικής αλληλεγγύης. Θέλω ιδιαίτερα να καλωσορίσω τις χιλιάδες φίλους μας από το εξωτερικό στην όμορφη, φιλόξενη πόλη μας», είπε ο κ. Νικολαΐδης.

Συγχάρηκε τη διοργανώτρια εταιρεία για την άψογη ακόμη μία χρονιά διοργάνωση αυτού του μαραθώνιου και ευχαρίστησε τους χορηγούς, την ΟΠΑΠ και τους υποστηρικτές του μαραθώνιου.

«Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλους εσάς που με τη μαζική συμμετοχή σας έχετε κάνει τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού τον πιο συναρπαστικό μαραθώνιο του κόσμου», ανέφερε ο δήμαρχος Λεμεσού.

Παρόντες ήταν επίσης εκπρόσωποι των συνδιοργανωτών του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού (ο Δήμος Λεμεσού, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λεμεσού – ΕΒΕΛ - και η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης Λεμεσού - ΕΤΑΛ), ο Εκτελεστικός Διευθυντής του ονομαστικού χορηγού ΟΠΑΠ Κύπρου Αλέξανδρος Ντάβος, ο Εκτελεστικός Διευθυντής του ονομαστικού χορηγού του Εταιρικού Δρόμου Θεοδόσης Θεοδοσίου, η Αντιπρόεδρος και η Γενική Διευθύντρια του ΚΟΑ Κάλλη Χατζηιωσήφ και Μαίρη Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδη αντίστοιχα, καθώς και άλλοι εκπρόσωποι της πολιτικής ζωής του τόπου. 

Στη φετινή διοργάνωση σημειώθηκε ρεκόρ, αφού οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 17.000 συνολικά και για τις έξι διαδρομές. Μάλιστα οι 3.000 εξ αυτών προέρχονται από το εξωτερικό, από 75 και πλέον χώρες, διπλασιάζοντας φέτος τον αριθμό των διεθνών συμμετοχών.

«Στόχος και φιλοδοξία μας ήταν ο Μαραθώνιος Λεμεσού να είναι κάτι πέρα από αθλητική γιορτή, να είναι γιορτή ανθρωπισμού και εθελοντισμού. Θεωρώ πως πετυχαίνουμε αυτό το στόχο μέσα από το πλούσιο φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί η διοργάνωση κι αυτό μας δίνει δύναμη και ώθηση για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε αυτή τη γιορτή στον κόσμο που βλέπουμε ότι την απολαμβάνει κι αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα», επισήμανε ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού Σπύρος Σπύρου.

Διαβάστε επίσης: Κτίζουν παράνομα εκκλησία στο Καλό Χωριό Λεμεσού- Τι καταγγέλλει ο Περδίκης

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αννίτας,annitas