Οι συμβουλές του Νίκι Λάουντα έλειψαν στον Τότο Βολφ

Ένα μεγάλο κενό έχει αφήσει πίσω του ο Νίκι Λάουντα στο χώρο της Formula 1 και για τη Mercedes, η απώλεια είναι ακόμη μεγαλύτερη αφού η συνεργασία τους ήταν στενή. 

Φέτος η Mercedes έκανε μια από τις καλύτερες χρονιές στην ιστορία της στη Formula 1 πετυχαίνοντας 13 νίκες σε 17 αγώνες και εξασφαλίζοντας

το έβδομο κατά σειρά double στο σπορ, κατακτώντας και τα δύο πρωταθλήματα, οδηγών και ομάδων! Με απίστευτη εξέλιξη στο μονοθέσιο και πολύ καλές τακτικές στην πλειονότητα των περιπτώσεων, καταφέρνουν να βρίσκονται στην κορυφή. 

Ο Τότο Βολφ όμως, επικεφαλής της ομάδας της Mercedes λέει ότι φέτος του έλειψαν πάρα πολύ οι συμβουλές του Νίκι Λάουντα. Ο Λάουντα τα τελευταία χρόνια βρισκόταν στην οικογένεια της Mercedes και με το δικό του τρόπο βοηθούσε όσο περισσότερο μπορούσε. Ήταν η πρώτη «ολόκληρη» σεζόν που πέρασε χωρίς τον Λάουντα, καθώς πέθανε πριν από το Γκραν Πρι του Μονακό το 2019. Ο Τότο Βολφ, έκανε μερικές δηλώσεις για το συγκεκριμένο θέμα. 

«Φέτος μου έλειψε περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Το 2019 ήμουν σε μια κατάσταση σοκ ας πούμε, που είχε πεθάνει και απλά προχωρούσα μπροστά. Στο τέλος του χρόνου κατάλαβα ότι ο καλός μου φίλος είχε όντως φύγει. Ο άνθρωπος που ταξίδευα μαζί του, ο έμπιστος φίλος μου. Η σχέση που είχαμε ήταν ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου. Πετούσαμε προς τους αγώνες μαζί, συζητούσαμε, τρώγαμε μαζί. Πέρασαν πολλές στιγμές που ευχόμουν να μπορούσα να τον συμβουλευτώ. Αλλά κατά έναν αστείο τρόπο, μόλις ρωτάω τον εαυτό μου τι θα έκανε ο Νίκι, μου έρχεται κατευθείαν η απάντηση» είπε ο Τότο Βολφ

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα