Οικολόγοι για την νέα Επαρχιακή Γραμματέας Πάφου η κ. Χρίστα Χριστοφή

Ανακοίνωση εξέδωσε το Κίνημα Οικολόγων για την νέα Επαρχιακή Γραμματέας Πάφου η κ. Χρίστα Χριστοφή.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Στη συνεδρίαση της Επαρχιακής Συνέλευσης Πάφου του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 05 Ιανουαρίου, την θέση του Επαρχιακού Γραμματέα Πάφου αναλαμβάνει η κ. Χρίστα Χριστοφή, μετά από ψηφοφορία.

Η

κ. Χριστοφή είναι επίσης μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κινήματος. Της ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο που θα επιτελέσει στη νέα της θέση.

Η Πάφος αποτελεί μια από της πιο νευραλγικές και οικολογικά ευαίσθητες Επαρχίες της Κύπρου, συνεπώς, στόχος και της νέας δομής της Επαρχιακής Επιτροπής είναι να συνεχίσει το δραστήριο έργο των προηγούμενων ετών ενάντια στις περιβαλλοντικές πιέσεις που ασκούνται στην περιοχή, καθώς επίσης και να προωθήσει στην κοινωνία της Πάφου, την αλληλένδετη σχέση της πολιτικής οικολογίας με τη βιώσιμη ανάπτυξη και την υψηλή ποιότητα ζωής των πολιτών.

Βιογραφικό της κ. Χριστοφή Χρίστα Παναγιώτου

Γεννήθηκε στη Λευκωσία και μεγάλωσε στη Λεμεσό όπου αποφοίτησε από το ΣΤ’ Γυμνάσιο Αθηναίδειον.

Σπούδασε στο Ανώτερο Ξενοδοχειακό Ινστιτούτο Κύπρου όπου αποφοίτησε με άριστα. Συνέχισε τις σπουδές της με υποτροφία από την Κυπριακή Δημοκρατία στο Παρίσι στο École Hôtelière de Paris Jean Drouant δουλεύοντας ταυτόχρονα και στη Κυπριακή πρεσβεία.

Επέστρεψε στην Κύπρο το 1987 όπου εργάστηκε ως αναπληρώτρια εκπαιδεύτρια στο Ξενοδοχειακό Ινστιτούτο.

Εργάζεται ως εκπαιδευτικός στην Τεχνική και Επαγγελματική Σχολή εκπαίδευσης και Κατάρτισης Πάφου στον κλάδο ξενοδοχειακών και επισιτιστικών τεχνών.

Διετέλεσε πρόεδρος του Κ .Σ. Καταναλωτών στην επαρχία Πάφου όπου ανέπτυξε έντονη κοινωνική δραστηριότητα μέσα και από την σχολή καταναλωτών.

Δημιουργία ομάδας προσφέροντας πακέτα Αγάπης κάθε χρόνο, κατά την διάρκεια των εορτών σε άπορες οικογένειες της επαρχίας Πάφου.

Ενεργή συμμετοχή σε διάφορους ελέγχους σε υπεραγορές και άλλων καταστημάτων. Η συμβολή της στην επίλυση διαφορών ήταν καταλυτική.

Παρακολούθηση διαφόρων σεμιναρίων τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό για θέματα προστασίας των καταναλωτών όσο και για την εκπαίδευση γενικότερα.

Διετέλεσε εκπρόσωπος του Κυπριακό Σύνδεσμο Καταναλωτών στην επιτροπή της κεντρικής επιτροπής κυλικείων στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.

Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυπριακού Συνδέσμου Καταναλωτών, μέλος της Alliance Française και μέλος της Διεθνούς Αμνηστίας. 

Keywords
Τυχαία Θέματα