Οικολόγοι: Να ξηλωθεί το παρακράτος των στημένων αγώνων

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούουν οι Οικολόγοι για το κυπριακό ποδόσφαιρο κρούουν οι Οικολόγοι, κάνοντας λόγο για συσκότιση αναφορικά με τις καταγγελίες του διαιτητή Μάριου Παναγή.

«Η συσκότιση που επιχειρείται γύρω από το όλο θέμα είναι ιδιαίτερη ανησυχητική και γεννά σοβαρά ερωτήματα ως προς το ποιοι είναι αυτοί που προσπαθούν να συγκαλύψουν το σκάνδαλο», αναφέρεται χαρακτηριστικά σε σχετική ανακοίνωση.

Οι οικολόγοι κάνουν λόγο για βαθύ παρακράτος στημένων αγώνων, το οποίο πρέπει να ξηλωθεί άμεσα και να οδηγηθούν οι ένοχοι ενώπιον

της δικαιοσύνης.

«Ένα πρώτο βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση θα ήταν η απεμπλοκή των κομμάτων από την παρασκηνιακή ή δημόσια ενασχόλησή τους με τα του ποδοσφαίρου. Άλλωστε η κομματικοποίηση του ποδοσφαίρου είναι και η κύρια αιτία που οδήγησε σε όλα αυτά που ακούμε όλο αυτόν τον καιρό. Δυστυχώς, εδώ και αρκετό καιρό δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για την πρόοδο του θέματος, εκτός από ανακοινώσεις της αστυνομίας μετά από δική μας παρέμβαση ή άλλων κομμάτων, που απάντησε ότι προώθησε τους φακέλους στην Εισαγγελία», καταλήγουν οι Οικολόγοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα