Οικολόγοι: Στηρίζει τις προσπάθειες συλλογής τροφών για σκύλους και γάτους

Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών στηρίζει και συμμετέχει στην προσπάθεια για συλλογή τροφών για σκύλους και γάτους για βοήθεια προς τους εθελοντές που σιτίζουν αδέσποτα ζώα.

Κάνουμε έκκληση προς τον κόσμο να συνεισφέρει ότι μπορεί σε τροφές για αδέσποτα (γατάκια και σκυλάκια) ώστε να βοηθήσουμε έμπρακτα τους εκατοντάδες εθελοντές.

Η Συντονίστρια της Ομάδας Δράσης του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών για τα ζώα κ. Ανθή Μουζούρη, σε δηλώσεις της τόνισε: «Παρακαλούμε τον φιλόζωο κόσμο της Κύπρου

να βοηθήσει σε αυτή την προσπάθεια ώστε να στηρίξουμε όσους περισσότερους εθελοντές γίνεται και κατ’ επέκταση αυτές τις ψυχούλες που εκλιπαρούν για λίγο φαγητό». Και η πιο μικρή εισφορά σε τροφές μετρά.

Ενημερώνουμε πως θα δοθεί προτεραιότητα στους εθελοντές που ανέλαβαν τα 25 σκυλιά μετά το κλείσιμο του ιδιωτικού χώρου κράτησης στον Κόρνο και σε εθελοντές που σιτίζουν αδέσποτα σε χώρους κοιμητηρίων, χωράφια κ.α. Ας μην ξεχνούμε ότι για να λεγόμαστε πολιτισμένος λαός πρέπει να δείχνουμε τον σεβασμό μας προς τα ζώα».

Οι τροφές θα συλλέγονται στα κεντρικά γραφεία του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, - Περικλέους 63, Στρόβολος γραφείο 102 μέχρι τις 17 Ιουλίου 2023.

Ώρες και μέρες λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή, 08:00 - 16:00

Keywords
Τυχαία Θέματα