«Όλοι ξέρουμε που θα ταξιδεύσει το καράβι..!»

Με ποστάρισμα του στο facebook ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου κάνει αναφορά στην χρονιά που πέρασε για την ομάδα αλλά και σ’ αυτή που έρχεται.

κΑΕΛημέρα φίλοι ΑΕΛίστες,

Θα ήθελα να γράψω πολλά αλλά θα περιοριστώ σε όσο το δυνατό λιγότερα. Η ποδοσφαιρική χρονιά που τέλειωσε χθες ήταν τραγική για όλους. Όταν ξεκινήσαμε το καλοκαίρι η...αύρα ήταν απαίσια. Προσπαθούσαμε

κάτι λίγοι αλλά ήταν αδύνατο. Ευθύνες και γιατί δεν πρόκειται να καταλογίσω ή να ψάξω απ' εδώ. Απλά δηλώνω ευθαρσώς ότι από την πλευρά μου νιώθω πάρα πολύ ήσυχος με την συνείδηση μου για τις ατέλειωτες ώρες που ξόδευα καθημερινά έτσι ώστε να προστατεύω την ομάδα. Το έκανα με την ψυχή μου, αλλά και πολλές φορές την ψυχρή λογική την οποία πρέπει να χρησιμοποιείς όταν αντιμετωπίζεις καταστάσεις τέτοιου είδους και αντιπροσωπεύεις τεράστιους συλλόγους όπως είναι η ΑΕΛ μας.
Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όσους με στήριξαν από τον περασμένο Μάιο όταν χάσαμε το κύπελλο μέχρι και σήμερα. Ευχαριστώ όσους έμειναν στο πλευρό μου στις πολύ δύσκολες στιγμές που πέρασα ως Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας.
Ανάμεσα τους πολλοί απλοί ΑΕΛίστες που με ήξεραν καλά και αντιλαμβάνονταν τι περνούσα μετά από κάθε αποτυχημένο αγώνα. Αυτοί, με τα μηνύματα συμπαράστασης τους με κράτησαν. Με...ανάγκασαν να οπλιστώ με υπομονή και ΑΕΛίστικο θάρρος για να αντέξω να κλείσουμε αυτή τη χρονιά. Και ευτυχώς άντεξα... Επίσης θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την οικογένεια μου για την αντοχή που είχε και την στήριξη σε όλη αυτή τη διαδρομή. Την γυναίκα μου, τα παιδιά μου, τους γονείς μου, τον αδελφό μου και τους "αδελφούς" μου!!! Ξέρουν αυτοί!!!
Όμως τέλειωσε! ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ!
Από σήμερα τα σβήνουμε όλα με μια μονοκονδυλιά. Βέβαια σαν ΑΕΛ και σαν ΑΕΛίστες δεν πρέπει να ξεχάσουμε. Θα πρέπει να αρχίσουμε όλοι μας να βάζουμε τα πόδια μας στα παπούτσια των άλλων και τότε όλα θα παν καλά... Στα λάθη που θα κάνετε πρέπει οι άλλοι να σας συγχωρέσουν. Το ίδιο βέβαια πρέπει να πράξετε κι εσείς όμως γιατί λάθη θα γίνουν από όλους. Απ' όλη την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Από την Διοίκηση, τον προπονητή τους ποδοσφαιριστές, τον κόσμο. Όμως όταν θα είμαστε ο ένας στο πλευρό του άλλου, προστάτες, τότε αυτά τα λάθη δεν θα αφήνουν μεγάλες πληγές. Αν όμως ο καθένας πέφτει να "φάει" τον άλλο όπως γίνεται τα τελευταία δυο χρόνια τότε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ!
Η ενότητα στην οποία κάνουμε συχνά πυκνά αναφορά είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Δεν είναι σχήμα λόγου. Εάν ονειρευόμαστε την ΑΕΛ στα ψηλά, διεκδικήτρια θέσεων Ευρώπης και ομάδα η οποία θα κυνηγά τίτλους τότε θα πρέπει όλοι μας να είμαστε κοντά. Ασπίδα στην Διοίκηση, στον προπονητή και στην ομάδα!
Ξεκινάμε τη νέα χρονιά χωρίς μεγάλα λόγια, αλλά όλοι ξέρουμε προς τα που θα ταξιδεύσει το καράβι..!
Έτσι για αρχή φίλοι ΑΕΛίστες αγοράζουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ από ένα Εισιτήριο Διαρκείας. ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. Με τις τιμές που έθεσε φέτος οι Διοίκηση δικαιολογίες δεν υπάρχουν και δεν δέχομαι από κανένα.
Το καράβι έχει σαλπάρει από σήμερα! Επιβιβαστείτε όλοι σας! Σας περιμένω στην Ανατολική!

Keywords
Τυχαία Θέματα