Ολοκληρώνεται το παζλ των υποψηφίων για τις Δημοτικές εκλογές

Το σκηνικό των Δημοτικών εκλογών αναμένεται να ξεκαθαρίσει εντός του τρέχοντος μηνός.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στις Τομές στα Γεγονότα, τα κόμματα το ένα μετά το άλλο 6 μήνες πριν τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης επιχειρούν μέχρι το τέλος του μήνα να ανακοινώσουν και τα τελευταία ονόματα ολοκληρώνοντας το παζλ των εκλογών.
   
Το μεγάλο ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο Δήμο Λευκωσίας. Στην κούρσα τρέχει ήδη ο Νίκος Τορναρίτης για τον Δημοκρατικό Συναγερμό,

αφού εξήγγειλε την υποψηφιότητά του εδώ και μέρες. Μάλιστα αύριο ο κύριος Τορναρίτης είναι προγραμματισμένο να επισκεφθεί,  με την Πρόεδρο του ΔΗΣΥ και άλλα στελέχη του κόμματος, τους δρόμους της παλιάς πόλης, όπου θα συνομιλήσουν με τους δημότες.
 
Στο ΑΚΕΛ καλοβλέπουν για το Δήμο Λευκωσίας τον δικηγόρο Χαράλαμπο Προύντζο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες σκέφτεται το ενδεχόμενο να υποβάλει υποψηφιότητα.
  
Για τη Δημαρχεία του Στροβόλου, σύμφωνα με πληροφορίες του φιλελευθέρου, αναμένεται να εξαγγείλει την υποψηφιότητα του ο δημοτικός σύμβουλος του ΔΗΚΟ Σταύρος Σταυρινίδης, την υποψηφιότητα του οποίου αναμένεται να στηρίξει μαζί με το ΔΗΚΟ και το ΑΚΕΛ.   

Επιπρόσθετα, συνεργασία ΔΗΚΟΑΚΕΛ είναι πολύ πιθανό να υπάρξει και στο Δήμο Πάφου και συγκεκριμένα στη υποψηφιότητα του δημοτικού συμβούλου του ΔΗΚΟ Εύρου Λοΐζίδη για τη δημαρχία .

Για τη θέση του περιφερειάρχη το ΔΗΚΟ, σύμφωνα με την εφημερίδα, φαίνεται να καταλήγει στην υποψηφιότητα Χαράλαμπου Πιττοκοπίτη.       

Δείτε το απόσπασμα: 



 

Keywords
Τυχαία Θέματα