Φόνος Αγλαντζιάς: Ανακρίνονται πρόσωπα που απασχόλησαν Αρχές

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για εντοπισμό του δράστη ή των δραστών της υπόθεσης φόνου της 80χρονης συνταξιούχου εκπαιδευτικού Ανδρούλλας Βανέζη, η οποία εντοπίστηκε νεκρή, φιμωμένη και δεμένη, στην οικία της στην Αγλαντζιά, το πρωί της Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανακρίνονται πρόσωπα που απασχόλησαν στο παρελθόν την Αστυνομία για υποθέσεις κλοπών και διαρρήξεων.
Καταθέσεις λήφθηκαν από τον γιο και τη θυγατέρα της 80χρονης, καθώς και από γείτονες του θύματος.

Ωστόσο, κανείς δεν φαίνεται να άκουσε ή να είδε οτιδήποτε ύποπτο, παρόλο που οι ληστές έδρασαν μέρα μεσημέρι.

Όπως

μετέδωσε το ΣΙΓΜΑ, από το βράδυ της Δευτέρας, καταγγέλθηκε από τον γιο της 80χρονης ότι κλάπηκε από την οικία χρηματικό ποσό ύψους 500 ευρώ και ένας φορητός υπολογιστής.

Η σορός της Ανδρούλλας Βανέζη δεν φέρει εξωτερικές κακώσεις.

Διαφαίνεται από τα μέχρι στιγμής δεδομένα ότι οι δράστες δεν είχαν πρόθεση να σκοτώσουν την ηλικιωμένη.

Προκάλεσαν, όμως, τον θάνατό της, εγκαταλείποντάς την φιμωμένη και δεμένη στο κρεβάτι της. Εξετάζεται πλέον το ενδεχόμενο ο θάνατος να προήλθε από άλλα αίτια, περιλαμβανομένων και των παθολογικών, λαμβάνοντας υπόψη και το ευάλωτο της ηλικίας του θύματος.

Από πλευράς ιατροδικαστών δεν ανακοινώθηκαν τα ευρήματα της νεκροτομής επί της σορού της 80χρονης, που διενεργήθηκε χθες, εν αναμονή της ολοκλήρωσης των επιστημονικών εξετάσεων, οι οποίες αναμένεται να ρίξουν περισσότερο φως στα αίτια θανάτου.

Keywords
Τυχαία Θέματα