Ομόνοια: Τουλάχιστον… δεν έχασε

Η Ομόνοια παρά τις πολλές απουσίες που είχε στάθηκε όρθια στο «Παπαδόπουλος» κόντρα σε μια γεμάτη ομάδα όπως η Ανόρθωση. Οι πράσινοι ταξίδεψαν στην Λάρνακα με 13 ποδοσφαιριστές και 3 τερματοφύλακες, ωστόσο με σωστή τακτική και με την τύχη με το μέρος της (όπως τόνισε ο προπονητής της) κατάφερε να μην χάσει, κάτι που καταγράφεται στα θετικά για την Ομόνοια.


Με τους Ρούνιε και Ρομαρίκ να πραγματοποιούν ίσως την καλύτερη τους φετινή εμφάνιση και με γεμάτο κέντρο, με Φυλακτού

και Οικονομίδη η Ομόνοια περιόρισε όσο μπορούσε την Ανόρθωση και στο τέλος της ημέρας η ισοπαλία μπορεί να χαρακτηριστεί θετική.

Πώς να μην χαρακτηριστεί θετική από την στιγμή που απουσιάζουν ποδοσφαιριστές όπως οι Ασίς, Σέρινταν, Χαφέζ, Χριστοφή, Μπεμπέ και Γκουλόν; Ποδοσφαιριστές που κάλλιστα θα μπορούσαν και οι πέντε να βρεθούν στην βασική ενδεκάδα της Ομόνοιας. Βεβαίως η απουσία όλων αυτών ήταν φανερή κατά την διάρκεια του αγώνα αφού δεν μπορούσε να κρατήσει πολλή ώρα την μπάλα στα πόδια και να δημιουργήσει κάτι καλό επιθετικά. Με αυτά τα δεδομένα μια αποδεκατισμένη Ομόνοια κατάφερε αν μη τι άλλο να μην χάσει και πλέον με τις επιστροφές και τις μετεγγραφές αναμένεται να παρουσιαστεί πιο δυνατή.

Keywords
Τυχαία Θέματα