«Όπως φαίνεται ο Φαντάρος δεν ενημέρωσε το σωματείο που εκπροσωπεί»

Δεν άργησε η αντίδραση της Ομόνοιας στη διάψευση εκ μέρους της Νέας Σαλαμίνας πως ο εκπρόσωπος της στην ΚΟΠ, Γιώργος Φαντάρος, καταψήφισε το αίτημα για ταυτόχρονη διεξαγωγή των αναμετρήσεων των δύο συλλόγων.

Με γραπτή δήλωση του Ανδρέα Δημητρίου η κυπελλούχος καλεί τον Φαντάρο να τοποθετηθεί δημόσια και να εξηγήσει το σκεπτικό της απόφασής του.

«Με έκπληξη ενημερωθήκαμε για το γεγονός πως η επίσημη Νέα Σαλαμίνα διέψευσε ότι ο κ. Φαντάρος,

εκπρόσωπος της Νέας Σαλαμίνας στην ΚΟΠ, τοποθετήθηκε αρνητικά στο αίτημα της Ομόνοιας για να αγωνιστεί την ίδια ώρα με τη Νέα Σαλαμίνα. Μας προκαλεί έκπληξη διότι η αρνητική τοποθέτηση του κ. Φαντάρου έγινε γραπτώς και συνεπώς πολύ εύκολα μπορεί να επιβεβαιωθεί.

Καλούμε τον κ. Φαντάρο να τοποθετηθεί δημόσια για το θέμα και να εξηγήσει γιατί – γραπτώς – τοποθετήθηκε αρνητικά στο αίτημα της Ομόνοιας.

Ξεκαθαρίζουμε πως δεν θέλουμε να έρθουμε σε αντιπαράθεση με τη Νέα Σαλαμίνα, την οποία σεβόμαστε και εκτιμούμε ιδιαίτερα. Το ζήτημα στην προκειμένη περίπτωση είναι πως ο κ. Φαντάρος τοποθετήθηκε – γραπτώς – αρνητικά στο αίτημα της Ομόνοιας και όμως φαίνεται πως δεν έχει ενημερώσει επί τούτου το Σωματείο που εκπροσωπεί στην ΚΟΠ», αναφέρεται στην ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου της Ομόνοιας.

Keywords
Τυχαία Θέματα