Πάφος: Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα για παράνομη κατοχή περιουσίας και ναρκωτικών

Στη σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 25 και 27 ετών προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών, παράνομη κατοχής περιουσίας και παράνομη παραμονή στο έδαφος της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, την 1η Μαρτίου και ώρα 22:35 μέλη της Τροχαίας Πάφου ανέκοψαν αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα.

Το όχημα οδηγείτο από 25χρονο με συνοδηγό 27χρονο. Ο 

25χρονος οδηγός υποβλήθηκε σε έλεγχο νάρκοτεστ με θετική ένδειξη.

Περαιτέρω από έρευνα που ακολούθησε τόσο σωματικά όσο και στο όχημα τους φέρεται να βρέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους περίπου 2,5 γραμμαρίων, χρηματικό ποσό 1.500 ευρώ, αριθμός κινητών τηλεφώνων, τραπεζικές κάρτες που ανήκουν σε άλλα πρόσωπα καθώς και διάφορα άλλα αντικείμενα όπως κονσόλα, βίντεο παιχνιδιών, φορητός υπολογιστής καθώς και καινούργια ζεύγη από παπούτσια.

Για την πιο πάνω περιουσία τα δύο πρόσωπα δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις και συνελήφθησαν για παράνομη κατοχή περιουσίας. Περαιτέρω ο 25χρονος κατά την ανακοπή του από την Αστυνομία αλλά και αργότερα εντός του αστυνομικού σταθμού όταν του ζητήθηκε να υπογράψει διάφορα έγγραφα διαπιστώθηκε εκ των υστέρων ότι είχε διαπράξει το αδίκημα της πλαστοπροσωπίας και πλαστογραφίας καθότι είχε παρουσιάσει άδεια οδηγού που ανήκε σε άλλο πρόσωπο.

Η Αστυνομία αναφέρει, επίσης, πως διαπιστώθηκε ότι τα δύο πρόσωπα διαμένουν παράνομα στο έδαφος της Δημοκρατίας. Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάφος, Χειροπέδες,pafos, cheiropedes