Πάφος: Σύλληψη δυο προσώπων που έγραψαν συνθήματα με σπρέι σε τοίχους

Δύο πρόσωπα εντόπισε η Αστυνομία τα ξημερώματα της Τετάρτης να αναγράφουν διάφορα συνθήματα με σπρέι σε τοίχους στην Πάφο. Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν είναι της κακόβουλης ζημιάς, το ύψος της οποίας θα εκτιμηθεί σήμερα.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 24.5.23 και ώρα 3:45 το πρωί δόθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου υπάρχουν νεαρά άτομα που αναγράφουν με

σπρέι σε τοίχους.

Περίπολο της ΑΔΕ Πάφου μετέβη αμέσως στην περιοχή όπου εντόπισε δύο πεζά άτομα τα οποία υποβλήθηκαν σε σωματική έρευνα και διαπιστώθηκε ότι είχαν στην κατοχή τους σπρέι.

Πρόκειται για 21χρονο και έναν 17χρονο από την Πάφο. Τα δύο νεαρά πρόσωπα φέρονται να υπέδειξαν κάποια σημεία που είχαν γράψει με σπρέι και από περαιτέρω εξετάσεις διαφάνηκε -σύμφωνα με την Αστυνομία- ότι είναι οπαδοί συγκεκριμένης ομάδας.

Ακολούθως αυτοί μεταφέρθηκαν στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου. Ο 21χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα, ενώ ο 17χρονος, που είναι ανήλικος, αναμένεται να προσέλθει με τον πατέρα του στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου.

Διαβάστε επίσης: Γέμισαν ολόκληρο Δημοτικό με συνθήματα λόγω του τελικού (ΦΩΤΟ)

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα