Πάφος/έκρηξη βόμβας: «Αναληθής η ενημέρωση ότι η 58χρονη δέχθηκε απειλές»

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την έκρηξη που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην κατοικία της Δημόσιας Κατήγορου.

Μιλώντας στο Μεσημέρι και Κάτι, ο υπεύθυνος ΤΑΕ Πάφου Μιχάλης Νικολάου ανέφερε ότι η έκρηξη οφειλόταν σε αυτοσχέδια βόμβα που περιείχε εκρηκτική ύλη υψηλής ισχύος και η οποία είχε τοποθετηθεί εξωτερικά της πόρτας

της κουζίνας.

«Οι έρευνες από τους ανακριτές συνεχίζονται και θα συνεχιστούν στην ευρύτερη περιοχή της κατοικίας, αναζητώντας όχι μόνο κλειστά κυκλώματα αλλά και οποιαδήποτε άλλη μαρτυρία που θα μας βοηθήσει στην εξιχνίαση αυτής της υπόθεσης. 

Όσο αφορά την 58χρονη Δημόσια Κατήγορο, τραυματίστηκε ελαφριά από θραύσματα, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο  στο νοσοκομείο, τις παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και απολύθηκε. Ευτυχώς, δεν φέρει κανένα σοβαρό τραύμα. Όσον αφορά το αίτιο και τον δράστη, οι έρευνες επικεντρώνονται στον επαγγελματικό τομέα της 58χρονης».

Όπως εξήγησε η 58χρονη έχει χειριστεί μεγάλο αριθμό υποθέσεων στο παρελθόν οι οποίες θα αξιολογηθούν ενώ παράλληλα αναμένουν ότι και η ίδια θα δώσει κατευθυντήριες γραμμές.

Μετέπειτα διέψευσε σημερινό δημοσίευμα στο οποίο αναφέρεται ότι η 58χρονη είχε αναφέρει στην Αστυνομία ότι δέχθηκε απειλές και πως ο ίδιος το επιβεβαίωσε. «Η εν λόγω ενημέρωση από την ιστοσελίδα είναι παντελώς αναληθής και οφειλόταν σε παρεξήγηση».

Διαβάστε επίσης:

Έκρηξη βόμβας στο σπίτι δικαστικής λειτουργού στην Πάφο - Τραυματίστηκε ελαφρά

Σε εξέλιξη έρευνες για έκρηξη στην Πάφο- Εξιτήριο για τη δικαστική λειτουργό

Keywords
Τυχαία Θέματα