«Παίζαμε 800 χιλ. εναντίον 10εκ. μπάτζετ - Άρης, Απόλλων, Πάφος θα είναι...»!

Ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 για όλα όσα αφορούν την προσφυγική ομάδα.

Μαργκάσα: «Για μένα η Κύπρος είναι πρώτη πατρίδα, τυχερός και ευλογημένος που έπαιξα...»Ούτε για δείγμα: Η αλλαγή που «καταδίκασε» τον Λένον

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με την Ανόρθωση: «Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, δεν έχει εύκολο. Η Ανόρθωση είναι πληγωμένη, η Ομόνοια

ήταν πληγωμένη, δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Όλες οι ομάδες θέλουν βαθμούς. Η δική μας ομάδα έχει αποδείξει πως είναι πάρα πολύ καλή ομάδα. Είμαστε μέσα στους στόχους μας. Στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στο Κύπελλο. Αν βγάλουμε έξω το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, που νομίζω όλος ο κόσμος είδε πως αξίζαμε τη νίκη, σε όλα τα υπόλοιπα ήμασταν εκεί».

Για το γεγονός πως η Δόξα δεν έχει νίκη στην έδρα της: «Σκεφτείτε με ποιους παίξαμε στην έδρα μας: Απόλλων, Ομόνοια, Πάφος. Παίζαμε 800 χιλιάδες εναντίον δέκα εκατομμυρίων μπάτζετ».

Αν είναι ικανοποιημένος με τη βαθμολογική συγκομιδή: «Με ικανοποιεί γιατί βγάλαμε το πιο δύσκολο πρόγραμμα από όλες τις ομάδες. Ίσως, να μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα. Όμως δεν μπορούμε να παίρνουμε πάντα ότι μας αξίζει, έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για το επιθετικό πρόβλημα: «Είναι φανερό πως ο αρχηγός μας σίγησε. Είναι μία συγκυρία. Είναι θέμα να ξεκινήσει η μηχανή, είχε συμβεί ξανά και στη συνέχεια έβαλε 16 γκολ. Είναι ο αρχηγός μας, τον αγαπάμε και δεν υπάρχει κανένα θέμα μαζί του».

Για τα αγωνιστικά: «Ο Κέρλα έχει πρόβλημα τραυματισμού και θα μείνει ένα μήνα έξω, όμως υπάρχουν αρκετοί παίκτες στη θέση του. Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα».

Για την άποψη πως ο Μπένι ξεχωρίζει: «Συμφωνώ για τον Μπένι, όμως υπάρχουν και άλλοι παίκτες, όπως ο Ίλιτς και ο Βαγιέχο και θα δώσουν ακόμα περισσότερα στη συνέχεια».

Αν είχε πρόταση για τον Μπένι: «Τίποτα ακόμα, όμως είμαι σίγουρος πως τον Γενάρη θα έχουμε προτάσεις για δύο ή τρεις ποδοσφαιριστές».

Για το πρωτάθλημα γενικότερα: «Είχα πει ότι Άρης, Απόλλων, Πάφος θα είναι στην τετράδα και πως κάποιοι θα χάσουν τον δρόμο στη μέση του πρωταθλήματος και είμαι πολύ κοντά στις προβλέψεις μου. Βλέπουμε πως χάνονται βαθμοί στο πρωτάθλημα. Βλέπουμε μία Πάφο που είναι πάρα πολύ καλή και μαζί με τον Άρη είναι οι καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Αυτές οι δύο ομάδες μαζί με τον Απόλλωνα και την ΑΕΚ θα είναι αυτές που θα μπουν σίγουρα στην εξάδα. Ποιες θα είναι οι άλλες, δεν μπορώ να το προβλέψω».

Για τις ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή: «Δόξα, Παραλίμνι, Ακρίτας, Καρμιώτισσα, Ολυμπιακός που κακά τα ψέματα θα παλέψουν για να κρατηθούν στην κατηγορία».

Για την ΑΕΛ: «Είχα πει ότι ο κος Γιανέφσκι θα αναστήσει την ΑΕΛ. Είναι ένας φοβερός προπονητής. Του είχα κάνει πρόταση πέρσι να έρθει στη Δόξα, αλλά είναι λίγο ακριβός για τα δικά μας δεδομένα».

Keywords
Τυχαία Θέματα