Παναγόπουλος: Νικητής ο ΣΥΡΙΖΑ ερωτηματικό η αυτοδυναμία

Ορισμένες σαφείς απαντήσεις, αλλά και ένα μεγάλο ερωτηματικό, έχουν δώσει οι δημοσκοπήσεις των τελευταίων 24ωρων σε σχέση με τις εκλογές της Κυριακής στην Ελλάδα, σύμφωνα με τον εκλογικό αναλυτή Κώστα Παναγόπουλο.

Μιλώντας στις Τομές τα Γεγονότα στην τηλεόραση Σίγμα, ο κ. Παναγόπουλος ανέφερε ότι με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, σίγουρος νικητής

των εκλογών είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, όπως είπε, στις τελευταίες δημοσκοπήσεις η διαφορά έχει αυξηθεί από τη Νέα Δημοκρατία.Η άλλη σαφή απάντηση που εξάγεται από τις δημοσκοπήσεις, φέρει Το Ποτάμι στην τρίτη θέση, έχοντας ελαφρύ προβάδισμα από την Χρυσή Αυγή. Σε αυτό το ζήτημα, υπάρχει μια επιφύλαξη, όσον αφορά στην κρυφή ψήφο υπέρ της Χρυσής Αυγής, αλλά αυτό είναι κάτι που θα φανεί την ημέρα των εκλογών.Ένα άλλο δεδομένο που δίνουν οι δημοσκοπήσεις, είναι ότι ο συμψηφισμός των ψήφων ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας, φτάνει σε πολύ υψηλό ποσοστό, που ίσως ξεπεράσει και το 65%.Μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί η αυτοδυναμία. Σε αυτό, είπε ο κ. Παναγόπουλος, δεν μπορούμε να έχουμε απάντηση, αφού εξαρτάται από διάφορους παράγοντες.Τέλος, σημειώνεται ότι οριακή θα είναι η είσοδος ή όχι στη βουλή του κόμματος του Γ. Παπανδρέου και των ΑΝΕΛ.

Keywords
Τυχαία Θέματα