Ανώνυμος «φύλακας άγγελος» αποφυλάκισε πατέρα από φυλακή

Σε μια κίνηση ανθρωπιάς προχώρησε ανώνυμος, πελάτης δικηγορικού γραφείου, ο οποίος παραχώρησε 5 χιλιάδες ευρώ στις Κεντρικές Φυλακές μέσω του δικηγορικού γραφείου με το οποίο συνεργάζεται, προκειμένου να αποφυλακιστούν συμπολίτες μας οι οποίοι βρίσκονται στις Φυλακές για απλήρωτα πρόστιμα που αφορούν μη καταβολή επιδομάτων διατροφών.

Αυτή τη στιγμή, στις Κεντρικές Φυλακές, για απλήρωτα πρόστιμα βρίσκονται δυο πρόσωπα, όπως πληροφορείται το SigmaLive,

ο ένας εκ των οποίων θα αποφυλακιστεί από το ποσό που έδωσε ο ανώνυμος συμπολίτης μας. Ο δεύτερος, όπως αναφέρουν ίδιες πληροφορίες, δεν μπορεί να αποφυλακιστεί, αφού το ποσό για το οποίο καταδικάστηκε υπερβαίνει κατά πολύ το ποσό αυτό.

Εξάλλου, αέρα ελευθερίας απολαμβάνουν από το μεσημέρι της Πέμπτης, 21 Δεκεμβρίου, 44 συνολικά κρατούμενοι, οι οποίοι θα κάνουν Γιορτές με αγαπημένα τους πρόσωπα, αφού τους παραχωρήθηκε προεδρική χάρη.

Να σημειωθεί ότι σε ό,τι έχει να κάνει με την απονομή προεδρικής χάρης, που συνηθίζεται να δίδεται σε εθνικές αργίες και μέρες γιορτών, αυτή δίδεται σε άτομα που δεν είναι στις Κεντρικές για υποθέσεις φόνων, ανθρωποκτονιών, ναρκωτικών και άλλων σεξουαλικών αδικημάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα