Πάνω από 6 χιλιάδες οχήματα χθες στο Τρόοδος – «Έδειξαν υπομονή οι οδηγοί»

Αυξημένη ήταν η τροχαία κίνηση χθες στο Τρόοδος καθώς πολλοί ήταν οι πολίτες που έσπευσαν να απολαύσουν το χιονισμένο σκηνικό.

Μιλώντας στο Ήρθε και Έδεσε ο Σταθμάρχης Τροόδους Ανδρέας Πρίγκιπας ανέφερε ότι χθες στο Τρόοδος πέρασαν πάνω από 5-6 χιλιάδες οχήματα.

Συμπλήρωσε ότι προς το Τρόοδος είναι τρεις οι οδικές αρτηρίες. «Από Λευκωσία-Λάρνακα θα έρθουν από Καρβουνά προς Τρόοδος, από Πρόδρομο επαρχία Μόρφου και από Λεμεσό-Πάφο θα έρθουν από Πλατρών -Τροόδους».

Δείτε επίσης: Η κατάσταση του οδικού δικτύου στο Τρόοδος- Έτσι μπορείτε να μεταβείτε

Αναφερόμενος

στην τροχαία κίνηση που παρατηρήθηκε χθες είπε ότι «το μεσημέρι η τροχαία κίνηση ήταν τόσο αυξημένη που αναγκαστικά κάναμε ελεγχόμενη πρόσβαση στον δρόμο Πλατρών – Τροόδους και τους κατευθύναμε από τον δρόμο Τροοδίτισσας-Πρόδρομο-Τρόοδος. Ο λόγος ήταν ότι από την τροχαία κίνηση θα χρειαζόταν από την Τροοδίτισσα στο Τρόοδος 3 ώρες και από τον δρόμο Προδρόμου – Τροόδους θα χρειαζόντουσαν 1 ώρα».

Όπως είπε οι οδηγοί χθες έδειξαν υπομονή καθώς ήξερα πως η κίνηση θα είναι αυξημένη. «Ευτυχώς που δεν χιόνισε χθες γιατί αμέσως όλοι θα εγκλωβίζονταν στο Τρόοδος» είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα