ΠΑΟΚ: Με Κλάους, χωρίς Ροντρίγκεζ

Ο Ιγκόρ Τούντορ ανακοίνωσε την αποστολή του ΠΑΟΚ για τον πρώτο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό. Σε αυτή βρίσκεται τελικά ο Στέφανος Αθανασιάδης, αντίθετα με τον Γκάρι Ροντρίγκεζ.

Αναλυτικά το σάιτ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Με τον Στέφανο Αθανασιάδη να επιστρέφει και τον Γκάρι Ροντρίγκες να μην καταφέρνει να τεθεί στη διάθεση

του Ίγκορ Τούντορ ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ ακολούθησε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης και συμπεριλαμβάνεται κανονικά στην αποστολή. Αντίθέτως, ο Γκάρι Ροντρίγκες έπειτα από απόφαση του τεχνικού με το ιατρικό τιμ προτιμήθηκε να παραμείνει εκτός επειδή προέρχεται από διπλό τραυματισμό και η κατάστασή του εμπεριείχε μεγαλύτερο ρίσκο. Στα καθαρά αγωνιστικά, ο Ίγκορ Τούντορ δούλεψε ξανά στη συνολική τακτική προσέγγιση του αγώνα με επί μέρους ασκήσεις για την ανασταλτική λειτουργία σε συνθήκες αγώνα, αλλά και στις στημένες φάσεις. Το δεύτερο κομμάτι αφορούσε τους διάφορους τρόπους ανάπτυξης και την εκμετάλλευση των στημένων φάσεων.

Οι 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση της Τετάρτης είναι οι: Βελλίδης , Σιαμπάνης , Μαλεζάς , Χατζηισαΐας , Τζαβέλλας , Βίτορ , Κίτσιου , Λέοβατς , Κοροβέσης , Χαρίσης , Κάτσε , Τσίμιροτ , Τζιόλης , Σάμπο , Αντόνις , Μυστακίδης , Πέλκας , Κάκκο, Μακ , Αθανασιάδης .

Keywords
Τυχαία Θέματα