Παραδόθηκε ο 24χρονος που καταζητείτο για την εξαφάνιση του Περικλέους

Παραδόθηκε πριν από λίγο στην Αστυνομία ο νεαρός ο οποίος καταζητείτο για την εξαφάνιση του 31χρονου Άγγελου Περικλέους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 24χρονος έφτασε στο ΤΑΕ Λεμεσού μαζί με τον δικηγόρο του και στην συνέχεια συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο 24χρονος φέρεται να ήταν το τελευταίο πρόσωπο με το οποίο συναντήθηκε ο 31χρονος, πριν χαθούν

τα ίχνη του,

Ο ύποπτος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο το πρωί ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου, για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής του.

Ο 24χρονος, ήταν ο πρώτος Κύπριος που εκδόθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκισης, για εγκλήματα στον κυβερνοχώρο, όπως παραβιάσεις βάσεων δεδομένων και ηλεκτρονικούς εκβιασμούς, κατά αμερικανικών εταιριών. Πρόσφατα, είχε συλληφθεί για παρόμοια υπόθεση. Παραπέμφθηκε σε δίκη, αλλά αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους.

Υπενθυμίζεται ότι το όχημα που οδηγούσε ο Άγγελος Περικλέους εντοπίστηκε καμένο στο πεδίο βολής στο Παλιομέτοχο το πρωί της Παρασκευής, ενώ είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο από την οικογένεια του. 

Στο όχημα υπήρχαν καμένα ρούχα, φτυάρι και κασμάς. Χθες το απόγευμα, η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα την φωτογραφία του Αγγελου Περικλέους, καλώντας οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του να επικοινωνήσει με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό.  

Άνδρας 24 ετών ο οποίος καταζητείτο για υπόθεση απαγωγής προσώπου με σκοπό να φονευθεί και εμπρησμού αυτοκινήτου, παρουσιάστηκε πριν από λίγο στα γραφεία του #ΤΑΕ Λεμεσού, όπου και συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων#Cyprus #cypolice pic.twitter.com/XYqPHg85qN

— Αστυνομία Κύπρου (@Cyprus_Police) April 23, 2023Διαβάστε ακόμη: Εξαφανισμένος από την Πέμπτη ο Περικλέους- Έρευνες για εντοπισμό του 25χρονου 
Keywords
Τυχαία Θέματα
Παραδόθηκε, 24χρονος, Περικλέους,paradothike, 24chronos, perikleous