Παρακολουθεί Βαλακάρι για ομάδες της Bundesliga!

Ο Γερμανός σκάουτερ, Φίλιπ Χόλενχορστ, έχει βάλει στο μάτι τον Όνι Βαλακάρι της Πάφου, καθώς όπως ο ίδιος ενημέρωσε τον παρακολουθεί για λογαριασμό ομάδων τόσο της πρώτης όσο και της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας.

• Επίσημη η...«βόμβα» με Ασένσιο!

Αναλυτικά όσα αναφέρει σχετικά με την σκιαγράφηση του Φινλανδού άσου της Πάφος FC: 

«Σκάουτιγκ για την 1η και 2η Μπουντεσλίγκα

Όνι Βαλακάρι της Πάφος FC. Γεννημένος το 1999.

Ο Βαλακάρι είναι πολύπλευρος επιθετικός παίκτης που χρησιμοποιείται καλύτερα ως κεντρικός επιθετικός μέσος. Είναι ψηλός και διαθέτει στέρεες αθλητικές

ικανότητες.

Τιμή: Βρίσκεται στην Κύπρο και θα πρέπει να είναι διαθέσιμος για 1 εκατ. ευρώ.

Προφίλ: Κεντρικός επιθετικός παίκτης που δεν έχει ισχυρές ικανότητες στο ένας εναντίον ενός, αλλά δημιουργεί απειλή για γκολ μέσω της έξυπνης συμπεριφοράς του χωρίς την μπάλα και καλής ερμηνείας της δυναμικής.

Δυνατότητα: Αν είναι καλά ενσωματωμένος στην ομάδα του, έχει ό,τι χρειάζεται για να παίξει σε υψηλότερο επίπεδο από ό,τι είναι τώρα. Θα μπορούσε να πάει καλά σε ομάδες όπως οι Πάντερμπορν, Έλβεσμπεργ και Χόλσταϊν Κιέλ.

Ο Βαλακάρι έχει εξαιρετική κίνηση μεταξύ των γραμμών, εξαιρετικό προσανατολισμό προς τα εμπρός και μπορεί να παίξει συνδυασμούς σε στενούς χώρους για να βάλει την ομάδα του μπροστά από την εστία. Έρχεται σε καλές τελικές θέσεις και έχει καλό δεξί πόδι, καθώς και δυνατό αριστερό».

#15 Scouting für 1. und 2. Bundesliga
Onni Valakari von Pafos FC. Jahrgang 1999.

Valakari ist ein vielseitiger offensiver Spieler, der am besten als zentraler offensiver Mittelfeldspieler eingesetzt wird. Er ist groß und bringt solide athletische Anlagen mit sich. pic.twitter.com/zzbiZgPICz

— Philipp (@philhollenhorst) July 6, 2023

Keywords
Τυχαία Θέματα