Παρατηρητές μας σε διεθνείς αγώνες

Ορισμοί Διεθνών Παρατηρητών μας σε αγώνες των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων που θα διεξαχθούν τις επόμενες εβδομάδες.

*Ο Άδωνις Προκοπίου ορίστηκε παρατηρητής αγώνα στη φάση των Play-Offs του Champions League.

Συγκεκριμένα έχει οριστεί από την UEFA στον πρώτο αγώνα της Στεάουα Βουκουρεστίου με την Μαντσεστέρ Σίτι που θα διεξαχθεί στις 16 Αυγούστου στο Arena Naţională.

*Ο Χρίστος Σκαπούλλης

ορίστηκε παρατηρητής διαιτησίας σε αγώνα της φάσης των Play-Offs του Champions League.

Συγκεκριμένα ορίστηκε παρατηρητής στον αγώνα Hapoel Beer-Sheva FC – Σέλτικ που θα διεξαχθεί στις 23 Αυγούστου στο Turner Stadium.

*Ο Γιώργος Φαντάρος ορίστηκε παρατηρητής αγώνα στη διοργάνωση της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21.

Συγκεκριμένα έχει οριστεί στον αγώνα Ισραήλ – Λιχτενστάιν που θα διεξαχθεί στις 6 Σεπτεμβρίου στο Στάδιο Itztadion HaMoshava για τον τέταρτο όμιλο.

*Ο Ανδρέας Ακκελίδης ορίστηκε επίσης παρατηρητής αγώνα στη διοργάνωση της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21.

Συγκεκριμένα έχει οριστεί στον αγώνα Σερβία – ΕΪΡΕ που θα διεξαχθεί στις 6 Σεπτεμβρίου στο Stadion Karadjordje για το δεύτερο όμιλο.

*Ο Μιχάλης Αργυρού ορίστηκε παρατηρητής διαιτησίας σε αγώνα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21 που θα διεξαχθεί στις 2 Σεπτεμβρίου στο Hibernians Stadium.

Συγκεκριμένα ορίστηκε παρατηρητής στον αγώνα Μάλτα - Βέλγιο που αφορά τον πρώτο όμιλο της διοργάνωσης.

*Επίσης ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Alan Snoddy ορίστηκε παρατηρητής διαιτησίας σε αγώνα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21 που θα διεξαχθεί στις 6 Σεπτεμβρίου στο Στάδιο Den Dreef μεταξύ Βελγίου – Τσεχίας για τον πρώτο όμιλο.

Νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 25 Αυγούστου ο κ. Snoddy ορίστηκε παρατηρητής διαιτησίας στην αναμέτρηση Μάριμπορ – Καμπάλα για τη φάση των των Play-Offs του Europa League.

Keywords
Τυχαία Θέματα