Πασχαλινό ραντεβού στο ανανεωμένο Royal Apollonia

Το πρόσφατα ανακαινισμένο 5 αστέρων Royal Apollonia στη Λεμεσό, έχει προνοήσει έτσι, ώστε το φετινό πασχαλινό τραπέζι να αποκτήσει μοναδικό χαρακτήρα με υψηλή φινέτσα γεύσης και αισθητικής σε μια ανάσταση γεύσεων και αισθήσεων.

Μια σειρά γαστρονομικών προτάσεων διαμορφώνουν ένα εξαιρετικό μενού πασχαλινού μπουφέ, το οποίο περιλαμβάνει μια απολαυστική επιλογή τοπικών και διεθνών πιάτων, καθόλα έτοιμα να ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

OI ετοιμασίες

του πασχαλινού τραπεζιού αφήνονται στα χέρια του Executive Chef Παναγιώτη Γεωργίου και της ομάδας του, που έχουν δημιουργήσει ένα προσεκτικά επιμελημένο μενού, με ιδιαίτερη έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια, ώστε να τιμηθούν οι μοναδικές αναστάσιμες γεύσεις της Κύπρου και να αναδειχθούν μέσα από έναν συνδυασμό υψηλής γαστρονομικής τέχνης με τα πιο φρέσκα υλικά και τις πιο αγνές πρώτες ύλες.

Έτσι το Royal Apollonia προσφέρει φέτος το υπέρτατο γιορτινό πασχαλινό τραπέζι που θα εκπλήξει ευχάριστα τον κάθε φιλοξενούμενο.

Το μενού του Πασχαλινού μπουφέ θα προσφέρεται την Κυριακή 16 Απριλίου από τις 13:00 μ.μ. έως τις 15:00 μ.μ., ενώ το Μεγάλο Σάββατο (15.04.23), τα μεσάνυχτα, το Royal Apollonia θα σερβίρει την παραδοσιακή «Μαγειρίτσα», αναβιώνοντας μια αγαπημένη πασχαλινή παράδοση της Κύπρου και της Ελλάδας στην πιο αυθεντική εκδοχή της.

Οι κρατήσεις είναι απαραίτητες και μπορούν να γίνουν, καλώντας στο +357 25 508800 και ή με email στο [email protected]

Το αναλυτικό μενού και οι τιμές βρίσκονται αναρτημένα στην ακόλουθη σελίδα: https://royalapollonialimassol.devalias.com/download/buffetmenu.pdf

Μετά το πασχαλινό τραπέζι η επιστροφή είναι, σχεδόν πάντα, δύσκολη υπόθεση γι’ αυτό υπάρχει η δυνατότητα διανυκτέρευσης για μια ακόμα πιο ολοκληρωμένη εμπειρία πολυτέλειας, μέσω κράτησης στον σύνδεσμο: http://bit.ly/3MxeN4d

Σχετικά με τη Louis Hotels

Η Louis Hotels, μέλος του Ομίλου Louis, είναι ένα από τα πρωταγωνιστικά ξενοδοχειακά συγκροτήματα της νοτιοανατολικής Μεσογείου. H Louis Hotels, διαθέτει πάνω από 80 χρόνια εμπειρίας στην ξενοδοχειακή βιομηχανία με 24 ξενοδοχεία και θέρετρα για κάθε τύπο διακοπών στην Κύπρο και τα ελληνικά νησιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα