Πετυχημένο το «Protaras Adelais Open 2015»

Ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία το 4ο πρωτάθλημα Beach Volley «Protaras Adelais Open 2015».

Φέτος, σε νέο χώρο και με συνδιοργανώτη τον Δήμο Παραλιμνίου, το γήπεδο που βρίσκετε στον παραλιακό πεζοδρόμο ανάμεσα στο εστιατόριο ΑΝΕΜΟΣ και το ξενοδοχείο Silver Sands μεταμορφώθηκε. Πλήρες αγωνιστικός χώρος με όλες τις απαιτούμενες ανέσεις προς φιλάθλους και αθλητές. Την κερκίδα χωρητικότητας 300 ατόμων που εγκαταστάθηκε κατέκλυσαν κατά την διάρκεια του 3ημέρου και των συνολικά

35 ωρών όπου υπήρχε δράση πλήθος κόσμου, ντόπιοι αλλά και ξένοι επισκέπτες οι οποίοι παρακολουθήσαν το απόλυτο άθλημα του καλοκαιριού.
Οι διοργανωτές του «Protaras Adelais Open 2015» έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι δηλώνοντας πως σκοπός ήταν και είναι κάθε χρόνο να ανεβάζουμε τον πήχη όλο και ποιο ψηλά ούτως ώστε να βελτιώνεται και να αναβαθμίζεται το τουρνουά.

Σε τρεις κατηγορίες (3Χ3 Ανδρών – 2Χ2 Ανδρών &2Χ2 Γυναικών) αγωνίσθηκαν συνολικά 27 ομάδες με συμμετοχή 60 αθλητών / αθλητριών από όλη την Κύπρο και πραγματοποιήθηκαν συνολικά 36 αγώνες. Το επίπεδο των αγώνων ήταν ιδιαίτερα υψηλό αφού στο πρωτάθλημα συμμετείχαν πολλοί παίκτες της 1ης κατηγόριας ανδρών καθώς και παίκτες οι οποίοι κάνουν καριέρα στο άθλημα του beach volley.
Στους πρωταθλητές και δευτεραθλητές όλων των κατηγοριών απονεμήθηκαν έπαθλα και χρηματικά βραβεία συνολικής αξιας 2000 ευρώ.

Πρωταθλητές ανά κατηγορία:
3Χ3 Ανδρών: Kousnerev Misia / Αχιλλέως Κώστας / Θεοδούλου Λάκης
2Χ2 Γυναικών: Nystrom Erika και Brattuhina Natalia
2Χ2 Ανδρών: Χρυσοστόμος Γεώργιου και Αγαθοκλέους Μίνου

Keywords
Τυχαία Θέματα