Πήρε θέση για την αποβολή Γιούστε!

Ο αναλυτής διαιτησίας, Γιαννάκης Κυπριανίδης, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και ανέλυσε τις αμφισβητούμενες φάσεις του ντέρμπι Ομόνοια-Ανόρθωση.

Για την αποβολή στον Γιούστε: «Στο 9’ έχουμε τη φάση με τον Γιούστε, που παίζει τη μπάλα έχοντας το πόδι του χαμηλά, όμως συνέχισε να έχει το ποδί του παρατεταμένο και το ύψωσε 20 εκατοστά περίπου δίχως να προσπαθήσει να αποφύγει την σύγκρουση. Το τοποθέτησε με τις τάπες σε στιλ σφραγίδα.

Ήταν επικίνδυνο παίξιμο. Μπορεί να μην ήταν πολύ βάναυσο, ήταν όμως επικίνδυνο να προκαλέσει ζημιά. Το λάθος του ήταν μετά που απέκρουσε την μπάλα, μετά που έδιωξε, το ύψωσε κάπως και δεν έκανε προσπάθεια να αποφύγει την σύγκρουση. Για μένα ήταν κόκκινη. Μπορεί να φαίνεται σκληρό για το παιχνίδι, ήταν όμως από τις κάρτες που δεν μπορούσε να την αποφύγει».

Για την φάση του Πόποβιτς: «Στη φάση του Πόποβιτς. Έκανε ένα ένα ριψοκίνδυνο φάουλ ο παίκτης της Ανόρθωσης. Δεν ήρθαν όμως οι τάπες να κάνουν φάουλ. Τον ψαλίδισε όπως λέμε. Ήταν γεμάτη κίτρινη κάρτα. Θα ήταν υποερβολική η κόκκινη. Αν είχε κίτρινη, ναι θα ήταν δεύτερη κίτρινη και αποβολή. Ήταν στα όρια. Δεν διαφωνώ με την κίτρινη, δεν ήταν χτύπημα, αλλά ψαλίδισμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα