Πήρε βαθμό με μισή ομάδα στο ντέρμπι η Παρί!

Με γκολ του Κέρερ στο 76ο λεπτό η Παρί Σεν Ζερμέν έφυγε με τον βαθμό (1-1), από το εκτός έδρας ντέρμπι με την Λυών.

Είχε απουσίες λόγω Κόπα Άφρικα, Covid και τραυματισμών όμως η Παρί Σεν Ζερμέν βρήκε τον τρόπο στο ντέρμπι με την Λυών να πάρει έναν «χρυσό» βαθμό και να ξεφύγει στο +11 από την 2η Νις.

Η Λυών με το...

καλημέρα άνοιξε το σκορ όταν μετά από εξαιρετική μπαλιά του Γκιμαράες, ο Λούκας Πακετά, έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Παρί και πλάσαρε υπέροχα τον Νάβας για το 1-0. Παρά το γρήγορο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του Ποκετίνο είχε δύο ευκαιρίες με τον Μπαπέ στο 38' και 42ο λεπτό της αναμέτρησης να μη μπορεί να σημαδέψει σωστά την εστία του Λόπες.

Στην επανάληψη ο Μάουρο Ικάρντι έχασε την σπουδαιότερη ευκαιρία των Παριζιάνων στο 54ο λεπτό όταν απέναντι από τον τερματοφύλακα της Λυών, έστειλε τη μπάλα πολύ ψηλά άουτ. Μάλιστα η Παρί χρειάστηκε τον Κέιλορ Νάβας για να μείνει στο παιχνίδι αφού είπε εξαιρετικά «όχι» σε πλασέ του Ντεμπελέ. Όμως οι φιλοξενούμενοι δεν τα παράτησαν και βρήκαν το πολύτιμο γκολ που έψαχναν στο 76', με τον Κέρερ έπειτα από πάσα του Μιχούτ να νικάει τον Λόπες για το τελικό 1-1 στο Groupama Stadium.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πήρε, Παρί,pire, pari