Πισωγύρισμα στην πρώτη χρονιά Παπασταύρου!

Ίσως, βάσει των ευκαιριών που δημιούργησε και απώλεσε, να ήταν το παιχνίδι που άξιζε λιγότερο να χάσει μέχρι στιγμής στη σεζόν. Όπως όμως διαμορφώνεται η κατάσταση για την Ομόνοια μετά το εντός έδρας 0-2 κόντρα στον Εθνικό Άχνας, αυτό ισοδυναμεί με παρηγοριά στον άρρωστο.

Η πρωταθλήτρια έχει υποχωρήσει στην έβδομη θέση, καθώς μειονεκτεί στην ισοβαθμία έναντι της Ανόρθωσης, η οποία έχει και δύο παιχνίδια λιγότερα. Το πλασάρισμα στην πρώτη εξάδα παραμένει εφικτό, αλλά πλέον έχει καταστεί εξαιρετικά δύσκολα, κυρίως επειδή οι «πράσινοι» δεν εξαρτώνται πλέον από τα δικά τους αποτελέσματα.

Το

βαθμολογικό σκηνικό θυμίζει έντονα την πρώτη χρονιά του Σταύρου Παπασταύρου, στην οποία από τον πάγκο της ομάδας πέρασαν οι Χουάν Κάρλος Ολίβα, Άνχελ Γκόμεθ και Γιάννης Αναστασίου.

Στη σεζόν 2018/19 η Ομόνοια μετά από 20 αγωνιστικές είχε συλλέξει 27 βαθμούς (έναν λιγότερο απ’ ό,τι αυτή τη χρονιά) και ευρισκόταν στην έκτη θέση, επειδή από την Ανόρθωση είχαν αφαιρεθεί έξι βαθμοί.

Τούτη τη φορά το πάνω χέρι σε αυτήν την κούρσα έχει η «Κυρία», ενώ η Ομόνοια έχει καταγράψει ήδη αρνητικό ρεκόρ επί θητείας Χένινγκ Μπεργκ (οι οκτώ ήττες είναι ήδη δύο παραπάνω απ’ όσες μέτρησε αθροιστικά στο πρωτάθλημα στα δύο πρώτα χρόνια υπό τον Νορβηγό τεχνικό) και κινδυνεύει άμεσα να γίνει η πρώτη πρωταθλήτρια που θα μείνει εκτός πρώτης εξάδας εν όψει πλέι οφ.

Keywords
Τυχαία Θέματα