Πλάι στον Πέτρο Δημητρίου ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και μέλη του Υπουργικού

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης μετέβη σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο της πρωτεύουσας, όπου υποβάλλεται σε εγχείρηση ο Υφυπουργός παρά τω προέδρω, Πέτρος Δημητρίου, καθώς υπέστη νωρίτερα την Τρίτη αιφνίδιο στηθαγχικό άλγος.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, μετέβη το απόγευμα στο American Medical Center και ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας του Πέτρου Δημητρίου προτού αναχωρήσει. 

Στο νοσοκομείο προσήλθαν επίσης για να ενημερωθούν η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου, ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλα, ο Υπουργός Εσωτερικών Νίκος Νουρής, ο Υπουργός Εργασίας Κυριάκος Κούσιος και η Γενική Διευθύντρια το Υπουργείου Υγείας Χριστίνα Γιαννάκη.

Αναμένεται ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του Πέτρου Δημητρίου από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Μάριο Πελεκάνο, ο οποίος έχει επίσης σπεύσει στο νοσηλευτήριο.

Σύμφωνα με γραπτή δήλωση του κ. Πελεκάνου που είχε εκδοθεί νωρίτερα, ο κ. Δημητρίου, μετά από αδιαθεσία που ένιωσε προσκομίστηκε εκτάκτως με ασθενοφόρο, σε νοσηλευτήριο της Λευκωσίας.

Μετά από τις εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε, έχει υποστεί αιφνίδιο στηθαγχικό άλγος και με βάση τα ευρήματα της αξονικής στεφανιογραφίας αποφασίστηκε η άμεση εισαγωγή του στο χειρουργείο, και υποβάλλεται σε εγχείρηση, σημείωνε ο κ. Πελεκάνος.

Διαβάστε επίσης: Υπέστη στηθαγχικό άλγος ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω- Υποβάλλεται σε επέμβαση
 

Keywords
Τυχαία Θέματα