Πλουτής: Μίλησε για τους τραυματισμούς και για το νέο γήπεδο

Δηλώσεις από τον εκπρόσωπο τύπου της ΑΕΛ Πλουτή Αβραάμ για το νέο γήπεδο της Λεμεσού και πότε αναμένεται η ΑΕΛ να δώσει το πρώτο της επίσημο παιχνίδι στην νέα της έδρα. Πολύ δύσκολο να προλάβει το ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Κέβιν Μιραλάς, με τον ποδοσφαιριστή

να τίθεται και πάλι εκτός.

Η δήλωση του στον ΣΠΟΡ FM 95,0 

«Ο Μιραλάς και ο Κατσανίκλιτς έχασαν κάποιες προπονήσεις. Πέμπτη Παρασκευή και Σάββατο μπήκαν κανονικά. Ο Μιραλάς είχε ενοχλήσεις το Σάββατο και δεν ήταν σε θέση να παίξει βασικός, αλλά 20 λεπτά. Μπήκε στο τέλος για να πάρει χρόνο συμμετοχής αλλά ένιωσε ενοχλήσεις ξανά. Εξαιρετικά δύσκολο να παίξει με ΑΕΚ. Ξέρουμε τον λόγo των τραυματισμών. Υπάρχουν θέματα αλλά έγινε μεγάλη αλλαγή στο προπονητικό τιμ για να τα αντιμετωπίσουμε. Δεν θα τα χρησιμοποιήσουμε σαν δικαιολογία όμως. Όλοι οι παίκτες πρέπει να δίνουν τα πάντα για να αγωνίζονται».

Για το νέο γήπεδο της Λεμεσού: «Αυτό που ακούμε είναι ότι μέσα Νοεμβρίου πιθανότατα θα παραδοθεί το γήπεδο από την κατασκευάστρια εταιρεία στον ΚΟΑ. Από εκεί και πέρα θα χρειαστεί λίγος ακόμα χρόνος για το 1ο επίσημο παιχνίδι. Με τα δεδομένα που υπάρχουν πάμε Δεκέμβριο και ελπίζουμε πριν τα Χριστούγεννα να πάμε στο γήπεδο». 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πλουτής, Μίλησε,ploutis, milise