Πλουτής: «Θα προχωρήσουμε σε ανακοινώσεις, ήδη υπάρχουν καταρχήν συμφωνίες»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της ΑΕΛ, Πλουτής Αβραάμ, μίλησε περί φετινού προγραμματισμού και για μεταγραφικές κινήσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την επιστροφή στην ΑΕΛ: «Θέλω να εκφράσω την χαρά μου που επιστέφω στην ΑΕΛ και θα συμμετέχω στην φετινή προσπάθεια»

Για τον προγραμματισμό: «Γίνεται μια γενική αναδιοργάνωση, η ΑΕΛ

γυρίζει σελίδα και στόχος ‘ολων είναι να βάλουμε τις βάσεις για να κάνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα και το λέμε από την αρχή ότι η ΑΕΛ θα παρουσιαστεί πρωταγωνίστρια στην φετινή χρονιά . Με το νέο γήπεδο έχουμε μια μεγάλη πρόκληση ενώπιων μας, εχει προσληφθεί αρκετός κόσμος για το οργανωτικό πλάνο, νέος προπονητής με τεχνικό διευθυντή και με πολλές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ. Ο προγραμματισμός είναι σε πλήρη εξέλιξη, είμαστε σε πολύ καλό δρόμο μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας για τις 18 Ιουλίου, ήδη υπάρχουν καταρχήν συμφωνίες με ποδοσφαιριστές που θα ενταχθούν στην ομάδα μας και σύντομα θα είμαστε σε θέση να προχωρήσουμε σε ανακοινώσεις. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ο Χόρχε Σίλας είναι το απόλυτο αφεντικό και όλες οι μεταγραφές γίνεται με την σύμφωνο γνώμη του προπονητή σε συνεργασία με τη διοίκηση και ο πρόεδρος είναι αποφασισμένος για να είναι η ΑΕΛ πρωταγωνίστρια στο πρωτάθλημα. Ο στόχος μας είναι η επιστροφή της ομάδας στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο κ. Σοφοκλέους εχει δώσει εντολή σε Σίλας και Μπεμπέ ότι χρειαστεί θα δώσει για ένα δυνατό σύνολο. Θέλω να εκφράσω και τον δικό μου ενθουσιασμό για όσα έχω ακούσει από τον πρόεδρο και θέλουμε τον κόσμο να συσπειρωθεί. Ο Χόρχε Σίλας είναι το απόλυτο αφεντικό για τον προγραμματισμό της ΑΕΛ».

Για τις αποδεσμεύσεις: «Η συζήτηση για τις αποδεσμεύσεις δεν εχει καμία σχέση με την συζήτηση για τη ενίσχυση της ομάδας. Δεν είναι έτσι τα πράγματα και η επόμενη εβδομάδα θα φέρει αρκετά νέα. Υπάρχουν κάποιες συμφωνίες και η κάθε μια θα ανακοινωθεί την κατάλληλη στιγμή».

Keywords
Τυχαία Θέματα