Πωλούσαν λαχεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στα κατεχόμενα - Τρεις «συλλήψεις»

Η Yeni Düzen γράφει ότι «συνελήφθησαν» τρία  άτομα, που πωλούσαν λαχεία και ξυστά που ανήκαν στην Κυπριακή Δημοκρατία και οδηγήθηκαν στο δικαστήριο με την κατηγορία της «παραβίασης του περί λαχείων νόμου», σύμφωνα με την επισκόπηση του τουρκοκυπριακού Τύπου από το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών.

Κατά την ακρόαση της υπόθεσης στο λεγόμενο δικαστήριο του κατοχικού καθεστώτος αναφέρθηκε ότι ο ύποπτος με το όνομα A.P. εντοπίστηκε την Τετάρτη μπροστά από την είσοδο της υπεραγοράς Erülkü να πουλάει λαχεία και ξυστά της Κυπριακής Δημοκρατίας χωρίς άδεια από

το «τμήμα λαχείων».

Κατά τη διάρκεια έρευνας στον ύποπτο κατασχέθηκαν 50 λαχεία και 102 ξυστά, ενώ οι ύποπτοι S.Κ. και Μ.Υ., οι οποίοι συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω, έφεραν τα λαχεία στον ύποπτο για να τα πουλήσει.

H «δικαστής» Zehra Yalkut Bilgeç, η οποία αξιολόγησε τις μαρτυρίες που δόθηκαν ενώπιον της, διέταξε να δικαστούν οι ύποπτοι χωρίς να συλληφθούν, υπό τον όρο ότι καθένας από τους υπόπτους θα καταθέσει 7 χιλιάδες τουρκικές λίρες σε μετρητά και ένας εγγυητής θα υπογράψει εγγύηση ύψους 300 χιλιάδων ΤΛ.

Keywords
Τυχαία Θέματα