Πολυβόλο η Γερμανία, σταμάτησε στα... επτά (video)

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία έκανε έναν υγιεινό περίπατο απέναντι στο Σαν Μαρίνο (7-0), την ώρα που η Τσεχία έχασε πολύτιμο έδαφος στη μάχη για τη δεύτερη θέση. Η διαφορά ήταν χαώδης. Αν η Γερμανία έπαιζε σοβαρά δεν υπήρχε περίπτωση να μη φτάσει σε διψήφιο αριθμό τερμάτων απέναντι στους ερασιτέχνες του Σαν Μαρίνο, με το κοντέρ να σταματάει στο 7-0 που ήρθε διά περιπάτου.

Το ματς θα μείνει για πάντα στη μνήμη του Σάντρο Βάγκνερ που έκανε το πρώτο του χατ-τρικ με τη φανέλα της εθνικής

(16’, 29’, 85’), αλλά και για τον Γιούλιαν Ντράξλερ, ο οποίος ως αρχηγός για πρώτη φορά άνοιξε το σκορ στο 11’.

Ο Γιουνές πέτυχε κι αυτός το παρθενικό του γκολ με την «νασιονάλμανσαφτ» (38’), που βρήκε τα υπόλοιπα τέρματα από τους Μουστάφι (47’) και Μπραντ (72’).

Την ίδια ώρα η Τσεχία έχασε πολύτιμο έδαφος στη μάχη για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης. Μπορεί οι Νορβηγοί να ήταν αδιάφοροι, όμως αυτό δεν τους εμπόδισε να φράξουν το δρόμο της ομάδας του Γιάρολιμ που έμεινε στο -4 από την Βόρειο Ιρλανδία.

Ο Γκέμπρε Σελάσιε άνοιξε το σκορ για τους Τσέχους (36’ 0-1), , που όμως ισοφαρίστηκαν σε 1-1 από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σόντερλουντ (55’), σε ένα ματς που ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, Τάρικ Ελγιουνούσι αγωνίστηκε σε όλη την αναμέτρηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα