«Πόσο καλά ξέρουν τους δολοφόνους και τους προστατεύουν;» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο Πρωτοσέλιδο φιλοξενήθηκε το πρωί της Τετάρτης η Ανδριάνα Νικολάου, μητέρα του Θανάση Νικολάου ο οποίος δολοφονήθηκε στο γεφύρι της Άλασσας στη Λεμεσό.

Η κ.Νικολάου για μια ακόμη φορά διερωτήθηκε γιατί συγκαλύπτεται το έγκλημα με θύμα τον γιο της.

«Προσπαθώ ακόμα να καταλάβω αν μπορώ να αποκαλώ πατρίδα μου αυτόν τον τόπο. Μας αδίκησε και μας πλήγωσε αφάνταστα (σ.σ αυτός ο τόπος). 

Προστατεύει τους εγκληματίες αυτή η χώρα. Μας καλούν να πάμε για συναντήσεις.. προσπαθούν να μας ξεγελάσουν. Επικαλούνται νομολογίες που τροποποιούν οι ίδιοι και τους βολεύουν.

Διαβάστε επίσης:

Μητέρα Θανάση: Αντιλήφθηκε ότι διακινούσαν ναρκωτικά και τον σκότωσαν

Υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί και αυτουργοί. Δυόμιση χρόνια πέρασαν από την εκταφή. Τι έχουν να κερδίσουν από τέτοια εμμονή; Πόσο καλά γνωρίζουν τους δολοφόνους και τους προστατεύουν», είπε η κ.Νικολάου. 

Συνέχισε λέγοντας ότι, τους δόθηκε μαρτυρικό υλικό από την έρευνα των Αρχών. «Σύμφωνα με το γελοίο πόρισμα τους… βρήκαμε πάρα πολλά λάθη. Μόνο γελοίο μπορώ να αποκαλώ το πόρισμα τους.

Αντί να ψάξουν για τους δράστες όπως μας υποσχέθηκαν έστρεψαν την έρευνα σε κουτσομπολιά εναντίον μας. Εκτελούσαν διαταγές και συνεργάζονταν με τη Νομική Υπηρεσία. Έπαιρναν οδηγίες από αυτούς που συγκάλυπταν το έγκλημα τόσα χρόνια».

«Δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Εγκληματίες δεν είναι μόνο οι φονιάδες είναι και οι αξιωματικοί του συγκεκριμένου στρατοπέδου.

Ό,τι μπορούμε θα κάνουμε. Δεν πρόκειται να το αφήσω, θα προχωρήσω. Ο γιος μου ζητά δικαίωση από ένα κράτος που τον αδίκησε. Αυτά τα 18 χρόνια αφαιρέθηκαν από τη ζωή μας. Εμείς δεν ζούμε ζωή, είμαστε μέσα σε μια κόλαση. Πρέπει να γίνει κάτι σε αυτό το κράτος. Δεν γίνονται να εξαρτώνται όλα και όλοι από ένα συγκεκριμένο μέρος. Μπροστά μου, μου έλεγαν ότι έχω δίκαιο και πίσω μου με έβγαζαν τρελή. Υπάρχει και Θεός όμως», είπε η κ.Ανδριάνα Νικολάου.

Keywords
Τυχαία Θέματα