Πράσινες «σειρήνες» για Γουίλερ!

Δύσκολα μπορεί ν' αντικρούσει κάποιος την άποψη πως στο ρόστερ της άρτι ολοκληρωθείσας σεζόν η πιο επαρκώς καλυμμένη θέση ήταν αυτή του αριστερού μπακ, χάρη στην παρουσία των Φακούντο Σαμπάλα και Χρήστου Γουίλερ.

Για τον δεύτερο η εβδομαδιαία ελλαδική εφημερίδα Realnews σημειώνει, επικαλούμενη κύκλους μάνατζερ, πως απασχολεί τον (νέο προπονητή του Παναθηναϊκού) Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ωστόσο η απόκτησή του δεν είναι εύκολη, δεδομένου ότι το συμβόλαιό του με τον ΑΠΟΕΛ εκπνέει σε δύο χρόνια.

«Ωστόσο εκτιμάται

πως αν οι πράσινοι αποφασίσουν να μετουσιώσουν το φιλολογικό ενδιαφέρον τους σε πράξη θα βρεθεί ο τρόπος για να τον κάνουν δικό τους. Δεν είναι τυχαίο πως πρόκειται για τη δεύτερη πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου της Λευκωσίας (σ.σ.: αναληθές).

Αξίζει να σημειωθεί ότι προέρχεται από γεμάτη χρονιά με 29 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και μία στο Γιουρόπα Λιγκ, ενώ έχει χριστεί διεθνής τόσο με τις μικρές Εθνικές της Κύπρου όσο και με την Ανδρών.

Ο ΑΠΟΕΛ δαπάνησε 300.000 ευρώ για να τον εντάξει στο δυναμικό του και με δεδομένο ότι δεν μένει ελεύθερος προφανώς θα εγείρει απαιτήσεις για να τον παραχωρήσει πρόωρα. Όμως μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή καθώς οι σχέσεις Παναθηναϊκού και ΑΠΟΕΛ είναι εξαιρετικές», σημειώνεται στο σχετικό ρεπορτάζ.

Keywords
Τυχαία Θέματα