Πρέσβης Τουρκίας στα κατεχόμενα:Δεν μπορεί να γίνει παιχνίδι χωρίς την Τουρκία

«Όλος ο κόσμος πρέπει πλέον να γνωρίζει και να κατανοεί ότι δεν μπορεί να δημιουργηθεί παιχνίδι χωρίς την Τουρκία στη θερμή περιοχή, που συμπεριλαμβάνει την Κύπρο», ισχυρίστηκε ο Μετίν Φεϊζίογλου, ο «πρέσβης» της Τουρκίας στα κατεχόμενα, επ’ ευκαιρίαν των εορτασμών για την Νίκη της 30ης Αυγούστου.

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, σε σχετικό δημοσίευμά της η «Κίπρις Ποστασί» γράφει ότι ο κ. Φεϊζίογλου, αναφέρθηκε στα κατεχόμενα και την Τουρκία λέγοντας ότι «δύο ανεξάρτητα και κυρίαρχα κράτη θα συνεχίσουν να υπάρχουν στην Ανατολική

Μεσόγειο για πάντα».

Υπενθυμίζοντας ότι η Συνθήκη των Σεβρών υπογράφηκε σε έναν ατυχή Αύγουστο και επαναλαμβάνοντας ότι τα έθνη που ξεχνούν το παρελθόν τους δεν μπορούν να έχουν μέλλον, ο κ. Φεϊζίογλου υποστήριξε ότι οι Τούρκοι έδειξαν ότι δεν θα υποταχθούν στα ίδια τους τα εδάφη, τόσο στους πραξικοπηματίες κατά την απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου και τις αποικιοκρατικές δυνάμεις που βρίσκονται πίσω τους, όσο και στις τρομοκρατικές εστίες που έχουν βάλει στο μάτι το τουρκικό έδαφος.

Διαβάστε επίσης: Ποιος είναι ο νέος «πρέσβης» των Κατεχομένων, Μετίν Φεϊζίογλου

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα