Προεδρικές: Τι δείχνουν τα στοιχήματα δύο εβδομάδες πριν τις εκλογές (vid)

Για τα στοιχήματα που αφορούν τις προεδρικές εκλογές του Φεβρουαρίου μίλησε στο Πρωτοσέλιδο  ο Country Manager Stoiximan, Άγγελος Χοντουλίδης.

Συγκεκριμένα, εξήγησε ότι «σε γενικές γραμμές το πολιτικό στοίχημα υπήρχε και είναι κάτι το οποίο ο νόμος επιτρέπει και στην Κύπρο και στις περισσότερες χώρες στον κόσμο. Μία εβδομάδα πριν τις εκλογές πρέπει να κλείσουν

όλες οι σχετικές αγορές. Οι αγορές είναι κάτι σαν δημοσκόπηση, γι αυτό υπόκεινται σε περιορισμούς».

Σε σχέση με τις τάσεις, σημείωσε ότι «υπάρχει ένα φαβορί, που είναι ο κύριος Χριστοδουλίδης, αλλά η πιθανότητα δεν είναι τόσο υψηλή που να μην αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να έχουμε ανατροπές. Δεν είναι κάτι που δεν έχουμε δει στο παρελθόν να μην επαληθεύεται».

«Το στοίχημα είναι ένα παιχνίδι, παίζεται καθαρά αλλά πρέπει να το κρατήσουμε ως ένα παιχνίδι, που πρέπει να διασκεδάζει», ανέφερε χαρακτηριστικά.  

Για το ίδιο ζήτημα μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο Επικοινωνιολόγος, Κώστας Ντάλτας.

Σημειώνεται ότι η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων (ΕΑΣ), αποφάσισε ενόψει των Προεδρικών Εκλογών 2023 όπως η παροχή υπηρεσιών στοιχήματος διεξάγεται μέχρι και επτά ημέρες πριν από την εκλογική αναμέτρηση, δηλαδή μέχρι τις 28 Ιανουαρίου 2023, ημέρα Σάββατο και ώρα 23:59 προς αποφυγή επηρεασμού του εκλογικού σώματος και της δημιουργίας εντυπώσεων.

Διαβάστε επίσης: Εθνική Αρχή: Στοιχήματα για τις Προεδρικές μόνο μέχρι 28 Ιανουαρίου

Keywords
Τυχαία Θέματα
Προεδρικές,proedrikes