«Προεδρική» υποδοχή του Ιμάμογλου στη γενέτειρά του, Τραπεζούντα

Μεγάλος ο ενθουσιασμός για τον Εκρέμ Ιμάμογλου στη γενέτειρά του, την Τραπεζούντα, όπου μετέβη με τη σύζυγό του Ντιλέκ τη δεύτερη ημέρα του Μπαϊραμιού.

«Εκρέμ αδελφέ, εσύ είσαι το μέλλον!», του φώναζε η λαοθάλασσα, που είχε συγκεντρωθεί στο αεροδρόμιο, επιφυλάσσοντάς του μια υποδοχή που θα ζήλευε κάθε πολιτικός.

Η επίσκεψη του Ιμάμογλου στην πόλη του, τη δεύτερη ημέρα του Μπαϊραμιού, είχε όλα τα χαρακτηριστικά μιας «προεδρικής υποδοχής», επιβεβαιώνοντας έτσι τις ηγετικές φιλοδοξίες και το πολιτικό του όραμα.

Έγινε δεκτός με

χορούς, νταούλια και με ζουρνάδες από τους κατοίκους της Τραπεζούντας, που είχαν συγκεντρωθεί στο αεροδρόμιο για να τον προϋπαντήσουν για πρώτη φορά μετά την εντυπωσιακή του νίκη στην Κωνσταντινούπολη.

Εν μέσω συνθημάτων "Η Τραπεζούντα είναι περήφανη για σένα", "Εκρέμ αδελφέ, εσύ είσαι το μέλλον!", ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης πραγματοποίησε μια σύντομη ομιλία από το αυτοκίνητό του, δίνοντας ευχές για το Μπαϊράμι και εκφράζοντας τις ευχαριστίες του για τη μεγαλειώδη υποδοχή των συμπατριωτών του στην Τραπεζούντα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Προεδρική, Ιμάμογλου, Τραπεζούντα,proedriki, imamoglou, trapezounta