Ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα (φωτος)

Με προπόνηση στο "Teddy Stadium'', ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών για τον αυριανό αγώνα με το Ισραήλ στην Ιερουσαλήμ.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, με όλους τους ποδοσφαιριστές να προπονούνται κανονικά.

Στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:
Αντώνης Γιωργαλλίδης, Κωνσταντίνος Παναγή, Αλεξάντρε Νέγκρι, Χάρης Κυριάκου, Τζέισον Δημητρίου, Μάριος Αντωνιάδης, Ηλίας Χαραλάμπους, Αγγελής Αγγελή, Γιώργος Μερκής, Κωνσταντίνος Λαϊφης, Ντόσσα Τζούνιορ, Κωστάκης Αρτυματάς, Γιώργος Οικονομίδης,Μάριος

Νικολάου, Βίνσεντ Λαμπάν, Κωνσταντίνος Μακρίδης, Γρηγόρης Κάστανος, Γιώργος Εφραίμ, , Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Στάθης Αλωνεύτης, Ανδρέας Μακρής, Νέστωρ Μυτίδης, Γιώργος Κολοκούδιας.

Οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής μας είχαν απόψε την ευκαιρία να πάρουν μια πρώτη γεύση από το Στάδιο στο οποίο θα αγωνιστούν αύριο ενώ η τεχνική ηγεσία είχε μια τελευταία ευκαιρία για να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα μας στην αυριανή, πολύ σημαντική αναμέτρηση.

Το "Teddy" είναι το Στάδιο που χρησιμοποιεί ως έδρα η Εθνική Ισραήλ στα προκριματικά του EURO 2016. Είναι ένα παλιό Στάδιο το οποίο όμως ανακαινίστηκε πλήρως το 2013, όταν το Ισραήλ φιλοξένησε την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ελπίδων και στο Στάδιο αυτό έγινε ο τελικός της διοργάνωσης.

Είναι χωρητικότητας 34000 θεατών και αύριο αναμένεται να είναι κατάμεστο.

Η ατμόσφαιρα που αναμένεται να δημιουργήσουν οι Ισραηλινοί φίλαθλοι θα αυξήσει το βαθμό δυσκολίας του αγώνα για τους διεθνείς μας, όμως, αυτό δεν μειώνει την αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα, παρά το γεγονός ότι ο αντίπαλος είναι το φαβορί για τη νίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα