Πρόσληψη 16 νέων αστυφυλάκων στις Βρετανικές Βάσεις

Πραγματοποιήθηκε ειδική τελετή  για την πρόσληψη ακόμη 16 αστυνομικών στις Βρετανικές Βάσεις.

Οι Βρετανικές Βάσεις καλωσόρισαν 16 νέους αστυφύλακες στην Αστυνομία τους σε ειδική τελετή χθες στη Δεκέλεια. Κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας στην οποία παρευρέθηκε και ο Διοικητής των Βάσεων, Υποπτέραρχος Peter Squires, οι αστυνομικοί, τόσο Ελληνοκυπρίοι όσο και Τουρκοκύπριοι, αφού έδωσαν τους όρκους τους άρχισαν τη διετή εκπαίδευση τους στην επιβολή του νόμου, μαζί με τους 32 νεοσύλλεκτους που ορκίστηκαν τον Μάρτιο.

Η νεοσύλλεκτη Δημητριάνα Μαίρη

Φωτίου από τη Λεμεσό, δήλωσε ότι ανυπομονεί για την πρόκληση που έχει μπροστά της, αναφέροντας πως «Πάντα ήθελα να γίνω αστυνομικός, ν’ ασχοληθώ με την κοινότητα, να μπορώ να ανταποδώσω και να είμαι έτοιμη να κάνω τη διαφορά . Αν και είναι πολύ μεγάλη η πρόκληση, είμαι πολύ ενθουσιασμένη με αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή μου και είμαι πολύ χαρούμενη που γίνομαι μέλος της αστυνομίας των ΒΒ».

Ο Τουρκοκύπριος νεοσύλλεκτος, Mert Ozarabadji που ζει στη Λευκωσία, ήταν εξίσου ενθουσιασμένος, είπε ότι  «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που γνωρίζω όλους αυτούς τους νέους ανθρώπους, που είναι σαν μια νέα οικογένεια για μένα και μου αρέσει πολύ το νέο εργασιακό περιβάλλον. Έχοντας περάσει από όλα αυτά τα στάδια πρόσληψης και σχεδόν ενάμιση χρόνο αργότερα, ξεκίνησα επιτέλους τη δουλειά των ονείρων μου. Γνωρίζω ότι απαιτεί πολλή σκληρή δουλειά, αλλά πραγματικά ανυπομονώ».

Ο Ανώτερος Υπαστυνόμος Δεκέλειας, Μάρκος Πέτρου, ο οποίος πρωτοστατεί στις προσλήψεις για την Αστυνομία των ΒΒ, περιέγραψε πώς αυτές οι τελευταίες προσλήψεις θα ενισχύσουν τη Δύναμη, δήλωσε πως «αυτά είναι σπουδαία νέα όταν προσβλέπουμε στο μέλλον μας ως δύναμη. Αυτές οι προσλήψεις αφορούν τον προγραμματισμό εκ των προτέρων, για να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε να παρέχουμε εξαιρετική αστυνόμευση για τις κοινότητες μας».

Διαβάστε επίσης: Παραδόθηκε το κτήριο του ΤΕΠΑΚ από το Δήμο Πάφου

Keywords
Τυχαία Θέματα