Προσμένει Χριστούγεννα για ανάκαμψη η παλιά Λευκωσία (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα Χριστούγεννα αναμένουν οι καταστηματάρχες στην αγορά της παλιάς Λευκωσίας προκειμένου να αναγεννηθεί η περιοχή. 

Μιλώντας στο Πρωτοσέλιδο, ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου καταστηματαρχών πεζοδρόμων Λευκωσίας, Λάκης Ζωίδης, ανέφερε ότι η αγορά θα μπορέσει να ανακάμψει με τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Αρχικά μιλώντας για την εγκληματικότητα στην περιοχή είπε, «θεωρούμε ότι η Αστυνομία κάνει ανάλογες επιχειρήσεις σε ολόκληρη την Κύπρο,

το θέμα με τους αλλοδαπούς είναι ευρύτερο και απασχολεί ολόκληρη την Ευρώπη και την Κυπριακή Δημοκρατία. Εμείς που εργαζόμαστε και είμαστε πολλές ώρες στην περιοχή, δεν αισθανόμαστε ότι κινδυνεύουμε. Είναι περιστατικά που συμβαίνουν σε ολόκληρη την Κύπρο».

Στη συνέχεια αναφερόμενος στις προσπάθειες που γίνονται για να ανακάμψει η περιοχή είπε «υπάρχει κίνηση στην αγορά, γίνονται συντονισμένες προσπάθειες και από την πλευρά των καταστηματαρχών και από των οργανωμένων συνδέσμων. Επίσης και από την πλευρά του Δήμου γίνονται κινήσεις κυρίως στο να στολιστεί η εντός των τειχών πόλη  και να καθαριστεί περισσότερο ούτως ώστε να υποδεχθούμε επισκέπτες την περίοδο των γιορτών.

Πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά τις γιορτές και θα μπορέσει και η αγορά να ανακάμψει και ο καταναλωτής με ασφάλεια να κάνει τα ψώνια του. Έχουν εκπονηθεί σχετικά σχέδια που στοχεύουν στην αναζωογόνηση της περιοχής και ευελπιστούμε με την συνεργασία όλων να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην περιοχή και να δούμε καλύτερες μέρες».

Keywords
Τυχαία Θέματα