Πρωταθλήτρια Ιαπωνίας η Καβασάκι Φροντάλε

Η Καβασάκι Φροντάλε, ξασφάλισε τον τίτλο στο ιαπωνικό πρωτάθλημα, για τέταρτη φορτά στις τελευταίες πέντε διοργανώσεις, μετά την ισοπαλία 1-1 με την Ουράβα Ρεντ Ντάϊαμοντς. Με το αποτέλεσμα αυτό, οι πρωταθλητές απέκτησαν διαφορά 13 βαθμών από τους διώκτες τους κι ενώ απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί η διοργάνωση. 

Η ομάδα του Καβασάκι κυριάρχησε στο πρωτάθλημα από την αρχή μέχρι το τέλος, παίρνοντας το προβάδισμα την 2η αγωνιστική και έκτοτε παρέμεινε επικεφαλής στην βαθμολογία, παρά το γεγονός ότι το καλοκαίρι,

η Γιοκοχάμα Μαρίνος την πλησίασε στον έναν βαθμό. Ακολούθησαν επτά διαδοχικές νίκες για τους πρωταθλητές, που δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στις συνδιεκδικήτριες ομάδες.

Ο σύλλογος από την πόλη που βρίσκεται στα περίχωρα του Τόκιο, έχει χάσει μόλις ένα ματς αυτήν την σεζόν και έχει ήδη συγκεντρώσει 85 βαθμούς, συγκομιδή που αποτελεί σχετικό ρεκόρ.

Οι 11.600 θεατές που βρέθηκαν στην αναμέτρηση με την Ουράβα Ρεντ Ντάϊαμοντς, δεν επιτρεπόταν να φωνάξουν ή να τραγουδήσουν, λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό, αλλά δεν κατάφεραν να... συγκρατηθούν, όταν στο 33ο λεπτό, ο Βραζιλιάνος αμυντικός, Ζεσιέλ Μιράντα, άνοιξε το σκορ για τους πρωταθλητές.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πρωταθλήτρια Ιαπωνίας, Καβασάκι Φροντάλε,protathlitria iaponias, kavasaki frontale