Πρώτη επίσημη των «φτεροπόδαρων»

Άρχισε χθες και επίσημα την προετοιμασία του, ενόψει της νέας χρονιάς ο Ερμής. Η ομάδα της Αραδίππου τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί στην πρώτη κατηγορία αλλά και στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας και φετινός στόχος είναι να ανέβει ακόμη πιο ψηλά.

Με νέο τεχνικό τον Ελλαδίτη Παύλο Δερμιτζάκη οι «φτεροπόδαροι» θέλουν ν’ ανέβουν ακόμη ένα επίπεδο στο επόμενο πρωτάθλημα. Ο Ελλαδίτης τεχνικός θα έχει για βοηθούς του τον Μιχάλη Μάρκου και τον συμπατριώτη του Δημήτρη Ελευθεριάδη. Προπονητής φυσικής κατάστασης θα είναι ο Αλέξης Περικλέους και προπονητής τερματοφυλάκων ο Χρίστος

Γιούκβιετ. Μετά το σχεδόν ολικό λίφτινγκ το οποίο έγινε, καθώς μόνο οκτώ παίκτες παρέμειναν στην ομάδα από το περυσινό ρόστερ, το έργο της τεχνικής ηγεσίας θα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Αποκτήθηκαν μέχρι στιγμής 17 ποδοσφαιριστές, ανάμεσά τους και τέσσερεις Κύπριοι.

Στο ρόστερ παρέμειναν οι Μουσταφά, Πίνα, Σαμάρας, Μαρτίνος Χριστοφή, Δημήτρης Στυλιανού, Κούρου, Κατσιάτης και Αναστάσης Δημητρίου. Αποκτήθηκαν οι Μορέιρα, Γιώργος Παναγή, Μπασάλια, Κριστιάν Πορτίγια, Ντιέγκο Πορτίγια, Λατόρε, Ντονγκ, Μουλόπουλος, Θεμιστοκλέους,Φραγκέσκου, Μπριγκίτο, Ντα Σίλβα, Ζιαν Μορίς, Τζιέφερσον Λόπες, Κωνσταντίνος Δημητρίου, Ουαταρά και Αχιλλέας Βασιλείου. Σίγουρα οι πολλές προσθαφαιρέσεις επηρεάζουν όλες τις ομάδες και ένας από τους λόγους που η προετοιμασία αρχίζει λίγο πιο νωρίς, είναι και αυτός. Από το ρόστερ αναμένεται να αποχωρήσουν και κάποιοι παίκτες, αν δεν ικανοποιήσουν την τεχνική ηγεσία κατά την περίοδο της προετοιμασίας. Παράλληλα, θα υπάρχει ο χρόνος για την αντικατάστασή τους και γι’ αυτό τον λόγο εξετάζονται και κάποιες περιπτώσεις οι οποίες ίσως ν’ αποτελέσουν τις μετεγγραφές της τελευταίας στιγμής.

Keywords
Τυχαία Θέματα